EfeByc21
skript falan
- Elmaslar
- 159
- Minecraft
- EfeByc
- https://www.facebook.com/efeboyaci21
Discord:
Efe#0754
Skript ne işe yarar?
Skript, /bs yazdığınızda size bir elmas kılıç verir. [Bunların hepsi ayarlanabilir, yani itemi, ismini değiştirebilirsiniz.] Bu kılıca sağ tıkladığınızda ileriye doğru ilk bir kaç blok buz atar, ondan sonra da yün ve redstone blocklardan oluşan bir 5x5 büyüklüğünde top atar. Topda yıldırım ve yanma efekti de mevcut. Blokları da yok edebiliyor, oyunucuyu da.
Gerekli olan materyaller:
Skript
SkQuery
Kod:
Resimler / Video:
Açıkçası video çekmeye üşendim ama neredeyse aynısını gösterebilirim, zaten buradan ilham almıştım.
42. saniyeyi açın.
Sadece bloklar farklı diyebilirim ve bizim topumuz biraz daha büyük.
Skript dosyasından ayarları kendinize göre değiştirebilirsiniz, her şeyi belirttim yanında.
Ancak kod çok detaylı olduğu için kod kısmından yapacağınız bir değişiklik hata oluşturabilir yani orasıyla oynamanızı önermiyorum zaten prefix gibi bir olay olmadığı için gerek de yok.
Blokları değiştirebiliyorsunuz bu arada ayarlardan onu da belirteyim.
Ancak sakın unutmayın yün blok olacak!
Rengi artık size kalmış.
İyi günler!
Tüm Skriptlerimi bulabileceğiniz site:
Bu skript cinaxa aittir. Sadece geliştirilmiş versiyonudur..
Cinax isimli arkadaşımıza teşekkürler..
Skript, /bs yazdığınızda size bir elmas kılıç verir. [Bunların hepsi ayarlanabilir, yani itemi, ismini değiştirebilirsiniz.] Bu kılıca sağ tıkladığınızda ileriye doğru ilk bir kaç blok buz atar, ondan sonra da yün ve redstone blocklardan oluşan bir 5x5 büyüklüğünde top atar. Topda yıldırım ve yanma efekti de mevcut. Blokları da yok edebiliyor, oyunucuyu da.
Gerekli olan materyaller:
Skript
SkQuery
Kod:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Resimler / Video:
Açıkçası video çekmeye üşendim ama neredeyse aynısını gösterebilirim, zaten buradan ilham almıştım.
42. saniyeyi açın.
Sadece bloklar farklı diyebilirim ve bizim topumuz biraz daha büyük.
Skript dosyasından ayarları kendinize göre değiştirebilirsiniz, her şeyi belirttim yanında.
Ancak kod çok detaylı olduğu için kod kısmından yapacağınız bir değişiklik hata oluşturabilir yani orasıyla oynamanızı önermiyorum zaten prefix gibi bir olay olmadığı için gerek de yok.
Blokları değiştirebiliyorsunuz bu arada ayarlardan onu da belirteyim.
Ancak sakın unutmayın yün blok olacak!
Rengi artık size kalmış.
İyi günler!
Tüm Skriptlerimi bulabileceğiniz site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu skript cinaxa aittir. Sadece geliştirilmiş versiyonudur..
Cinax isimli arkadaşımıza teşekkürler..
Moderatör tarafından düzenlendi: