- Elmaslar
- 297
- Minecraft
- ByVoxar
Discord:
ByVoxar
ByVoxar

benjamin17
Kullandığınız bilgisayar laptop ise modelini ve markasını yazınız.Merhaba Arkadaşlar 1.18.2 Sunucu Geliştiriyorum Local Host dan
Sunucuyu Açıyorum cpu %100 yüz kullanılıyor 2gb ram veriyorum sunucuya mc ye de 3gb ram veriyorum
açıyorum serveri %100 oluyor task manager i açıyorum cpu düşüyor ama gene ötüyor çok ısınıyor yeni aldım neden oluyor bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 263191
ByVoxar

benjamin17
Minecraft genel olarak işlemci tabanlı bir oyun olduğu için ve laptop olduğu için normalden fazla ısınması ve fanların bu şekilde ses çıkarması gayet normal. Sunucuya minumum 4 MC ye ise minumum 8 ram verin.Merhaba Arkadaşlar 1.18.2 Sunucu Geliştiriyorum Local Host dan
Sunucuyu Açıyorum cpu %100 yüz kullanılıyor 2gb ram veriyorum sunucuya mc ye de 3gb ram veriyorum
açıyorum serveri %100 oluyor task manager i açıyorum cpu düşüyor ama gene ötüyor çok ısınıyor yeni aldım neden oluyor bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 263191
ByVoxar
eklentilere felan bakıcaksanız 1 tane eklenti var oda graves spark nedir bideMinecraft genel olarak işlemci tabanlı bir oyun olduğu için ve laptop olduğu için normalden fazla ısınması ve fanların bu şekilde ses çıkarması gayet normal. Sunucuya minumum 4 MC ye ise minumum 8 ram verin.
Ayrıca sunucuya ait spark raporunu buraya iletin optimizasyon ile ilgili bir durum var ise bakalım.

benjamin17
Spark sunucuyu analiz eden bir rapor eklentisidir. Sadece tek bir plugin var ise dediğim diğer ayarları yapın.eklentilere felan bakıcaksanız 1 tane eklenti var oda graves spark nedir bide
ByVoxar
yaptım şuanda test ediyorum sunucuyu açtım herhangi bir ötme yok mc yi açıyorum umarım ötmez çok kafa şişiriyorSpark sunucuyu analiz eden bir rapor eklentisidir. Sadece tek bir plugin var ise dediğim diğer ayarları yapın.

benjamin17
Dediğim gibi yapılacak pek birşey yok laptop problemi bu.yaptım şuanda test ediyorum sunucuyu açtım herhangi bir ötme yok mc yi açıyorum umarım ötmez çok kafa şişiriyor
ByVoxar
mc de sorun var buyuk ihtimal onu açınça ötüyor başka lunchere geciceğim konu kilitDediğim gibi yapılacak pek birşey yok laptop problemi bu.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!