Skript Paylaşımı BETACRAFT | Kaldırılan Kredi Sistemi | Ücretsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Osmium

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
10
o-logo.png

Merhaba Arkadaşlar,Ben Osmium Şirketi Üst Kurul Başkanı Ege.
Bugün,Eskiden Herkez Tarafından Begenilen BetaCraft Adlı Sunucunun Kullandıgı,Daha Dogrusu En Göze Çarpan Özelligi Olan Kredi Skriptini Sizlerle Paylaşacagım
4Tb48rXAc.png

SKRIPT ÖZELLİKLERİ:
> Sunucuda Ekstra Ram Harcaması Yapmaz.
> Kredi Sıfırlama
> Kredi Verme
> Magaza
VE FAZLASI
4Tb48rXAc.png

SKRIPT HAKKINDA:
Bugün can sıkıntısı üzerine yaptıgım kücük bir eklenti :)
4Tb48rXAc.png

KOD:​
Kod:
variables:
    {bckredi.%player%} = 0

command /kredi:
    trigger:
        if {bckredi.%player%} is 0:
            send "&e&lKredi &8» &7Buralar bos gozukuyor!" to player
            send "&e&lKredi &8» &7Kredi satin almak istiyorsaniz &ewww.serverim.org" to player
        else:
            send "&e&lKredi &8» &7Kredi miktarin &e%{bckredi.%player%}%" to player

command /krediver [<player>] [<number>]:
    permission: bc.krediver
    permission message: &4&lHata &8» &cBu komutu kullanabilmek icin yeterli yetkiye sahip deglisin
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            send "&e&lKredi &8» &7Herhangi bir hedef oyuncu ismi girmelisin" to player
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is not set:
                send "&e&lKredi &8» &7Herhangi bir sayi girmelisin" to player
            else:
                add arg 2 to {bckredi.%arg-1%}
                send "&e&lKredi &8» &e%arg-1% &7adli oyuncuya basariyla &a%arg-2% &7adet kredi verdin" to player

command /kredisifirla [<player>]:
    permission: bc.kredisifirla
    permission message: &4&lHata &8» &cBu komutu kullanabilmek icin yeterli yetkiye sahip deglisin
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            send "&e&lKredi &8» &7Herhangi bir hedef oyuncu ismi girmelisin" to player
        else:
            set {bckredi.%arg-1%} to 0
            send "&e&LKredi &8» &e%arg-1% &7adli oyuncunun kredisini &7sifirladin" to player

command /magaza:
    trigger:
        open chest with 5 row named "&6&lMagaza" to player
        wait a tick
        format slot 0 of player with red wool named "&6&lVIP Kit" to close then run [make player execute command "vipkital"]
        format slot 9 of player with diamond named "&6&lVIP Rutbe" to close then run [make player execute command "viprutbeal"]

command /vipkital:
    trigger:
        make player execute command "vipkitiicerik"

command /vipkitiicerik:
    trigger:
        if {bckredi.%player%} is greater than 10:
            add -10 to {bckredi.%player%}
            give diamond sword of sharpness 4 named "&6&lVIP Kilic" to player
            give diamond helmet of protection 4 named "&6&lVIP Kask" to player
            give diamond chestplate of protection 4 named "&6&lVIP Gogusluk" to player
            give diamond leggings of protection 4 named "&6&lVIP Pantalon" to player
            give diamond boots of protection 4 named "&6&lVIP Bot" to player
            give book named "&6&lKitlerinizi baska oyunculara para ile satmayiniz" to player
            send "&a&lBasarili &8» &7Satin alim basarili" to player
        else:
            send "&e&lKredi &8» &7Yeteri kadar krediye sahip degilsin" to player

command /viprutbeal:
    trigger:
        make player execute command "viprutbeicerik"

command /viprutbeicerik:
    trigger:
        if {bckredi.%player%} is greater than 30:
            add -30 to {bckredi.%player%}
            send "&a&lBasarili &8» &7Satin alim basarili"
            execute console command "/manuadd %player% vip"
        else:
            send "&e&lKredi &8» &7Yeteri kadar krediye sahip degilsin" to player

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

iyi-geceler-mesajlari.jpg

Furkan ' nın izni var mı ?

Çok Samimi Birisi Değilse İzine Neden Gerek Duysun ??
Skriptler Basit Yapıda Ve Geliştirebilir Olduğu İçin
Herkes Yazabilir Telif Haklarına Tabi Değildir Gidipde Skript Yaparken 6 Ay Telif Bekleyeniniz Varmı ?
Çok Basit Bi Örnek Vereyim Youtuberlerden MC EVİ Nin Bi Serisi Vardı Çüksüzü Kurtar Diye Ben Bİzzat Birebir Aynısını Yaptım Kendi Arkadaşlarımla Felan Oynadım Kafama Esse Satmayı Denerdim Veya Paylaşırdım Hala Duruyor Ben Buna İzin Felan Almadım Kendim Kodladım Hepsini Neden İzin Alayım

Basit Ve Yaygın Bir Skript Ama Emeğine Sağlık

Herkes Yazabilir Telif Haklarına Tabi Değildir Gidipde Skript Yaparken 6 Ay Telif Bekleyeniniz Varmı ?*
Teşekkürler,hem yorumunuz hemde bu güzel açıklamanız için.

Herkes Yazabilir Telif Haklarına Tabi Değildir Gidipde Skript Yaparken 6 Ay Telif Bekleyeniniz Varmı ?
Çok Basit Bi Örnek Vereyim Youtuberlerden MC EVİ Nin Bi Serisi Vardı Çüksüzü Kurtar Diye Ben Bİzzat Birebir Aynısını Yaptım Kendi Arkadaşlarımla Felan Oynadım Kafama Esse Satmayı Denerdim Veya Paylaşırdım Hala Duruyor Ben Buna İzin Felan Almadım Kendim Kodladım Hepsini Neden İzin Alayım

Şimdi youtube ' de sponsor şirketler ile beraber, çalışıyorsanız bu çalışma esnasında sizinle olan firima çeşitli etkinlikler kapsamı içerisinde video ve içerik hakkını korur, bu da bizlere telif hakkı sunar verdiğiniz örnek aşırı gereksiz bir örnek olduğunu söylemek isterim. :D

Şimdi youtube ' de sponsor şirketler ile beraber, çalışıyorsanız bu çalışma esnasında sizinle olan firima çeşitli etkinlikler kapsamı içerisinde video ve içerik hakkını korur, bu da bizlere telif hakkı sunar verdiğiniz örnek aşırı gereksiz bir örnek olduğunu söylemek isterim. :D
Valla Ben İşsizim Zaten Aklıma İlk O geldi bilinmi hani kafama esdi çok güzel oynuyolar diye yaptım oynadım hani
Genede İzin Alıncak Bişe Oldugunu Düşünmüyorum Şimdi Girsem Mesela Serverine Betacrafta Bi Sistem Görsem Beğensem Yaparım Ben İşsizim Yapabilcegim Bişeyse Yani Kafama Esse Paylaşırımda Şimdi Furkan Kim Ben Tanımıyom He Arkadaşım Olsaydı Felan eyw Paylaşmam Yaparım Ama Paylaşmam Saygıdır Gene.

Bilmiyorum Benim Görüşüm Bana Baya Normal Geldi Ama Fark Olmasıda Normal Birşey Görüşlerimizde :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl