SonCesurlar
Altın Benim Yeni Sevgilim
- Elmaslar
- 31
- Minecraft
- Hunrazy
kardşeim ksaıaca schamtiig sil diyorsun fakat deişen olmazaskyblockun configinin en altında netherle ılgılı bolum var onu komple sil.
ShortPallMall#6092
on portal:
cancel event
wait 1 ticks
teleport player to {spawnn}
command /setspawn:
trigger:
set {spawnn} to location of player
Ben portaldan geçince norm nethere geçmesini isitiyorum spwana deil konuyu lütfen okuskript ile:
Kod:on portal: cancel event wait 1 ticks teleport player to {spawnn} command /setspawn: trigger: set {spawnn} to location of player
ShortPallMall#6092
Bu Allah'a aşkına spawni neden nether çekeyim lütfen cevap vs yazma bide senle uğraşamamstandart nethere /setspawn çek dostum ?
ShortPallMall#6092
Ee ona ne gerek kailiyor /warp nether yap ozman gereksiz bı skriptkardeşim anlamıyomusun yardım edende suç normal oyuncular girdiğinde senin spawnında doğar portala girdiğinde ise spawncek teki yere ışınlar, madem o kadar biliyosun askyblockun hertarafını aç bak bul asıl ben senin ile uğraşamam.
ShortPallMall#6092
Baktım newnether ve netherrees kapatmam lazım kapatım bu şekilde normal gidiyor fakat aksyblock nether diye harita oluşturur tekrar ekstra ram kaybı yanitamam kardeş kullanma sen askyblock klasörüne gir ordaki tüm yml leri notepad++ ile aç ctrl+f yap nether yaz tüm açık belgelerde bul a tıkla ve incele hepsini
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!