DKrulers03300
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 2
selamün aleyküm şöyle bi skritp yapabilirmisin
/açlıkayarla dkrulers 15 yazınca açlık barım 15 olucak
elimde şu skript var /canayarla dkrulers 15 yazınca kalbım 15 oluyor
bunun açlık barı olanından yaparsanız çok sevinirim
bişey daha istiyicem izniznizle şmidi ben antispam adlı plugini kullanıyorum ve çok işime yarıyor ama istemedigim özellikleride var bu plugini kullanmak istemiyorum da bu pluginde mesela
/antispam add ali yazdıgında oyuncu chata ali yazarsa ona bu şekilde konuşamassın diye mesaj gidiyor mesajı değiştirebiliyoruz şimdi benim istedigim şey
/kelimeyasakla hayvan yazdım diyelim oyundan o hayvan kelimesi engellenecek böyle bişey yapabilen varmı tek tek skript ile yazıp disk kalabalığı olur ben 100 küsür kelime engelleyeceğim çünkü yapabilirseniz çok sevinirim[DOUBLEPOST=1463047608,1462891680][/DOUBLEPOST]beklemedeyim[DOUBLEPOST=1463256435][/DOUBLEPOST]konu üste çıksın diye yazıyorum lütfen spam vb şey yapma demeyin
/açlıkayarla dkrulers 15 yazınca açlık barım 15 olucak
elimde şu skript var /canayarla dkrulers 15 yazınca kalbım 15 oluyor
Kod:
command /canayarla [<player>] [<number>]:
permission: sk.canayarla
trigger:
if arg 1 is set:
if arg 2 is set:
set arg-1's max health to arg-2
set {can::%arg 1%} to arg-2
send " &7> &bOyuncunun canı arttırıldı ."
else:
send " &7> &aSayı giriniz."
else:
send " &7> &aOyuncu ismi giriniz.."
on join:
set player's max health to {can::%player%}
on respawn:
on teleport:
bişey daha istiyicem izniznizle şmidi ben antispam adlı plugini kullanıyorum ve çok işime yarıyor ama istemedigim özellikleride var bu plugini kullanmak istemiyorum da bu pluginde mesela
/antispam add ali yazdıgında oyuncu chata ali yazarsa ona bu şekilde konuşamassın diye mesaj gidiyor mesajı değiştirebiliyoruz şimdi benim istedigim şey
/kelimeyasakla hayvan yazdım diyelim oyundan o hayvan kelimesi engellenecek böyle bişey yapabilen varmı tek tek skript ile yazıp disk kalabalığı olur ben 100 küsür kelime engelleyeceğim çünkü yapabilirseniz çok sevinirim[DOUBLEPOST=1463047608,1462891680][/DOUBLEPOST]beklemedeyim[DOUBLEPOST=1463256435][/DOUBLEPOST]konu üste çıksın diye yazıyorum lütfen spam vb şey yapma demeyin
Moderatör tarafından düzenlendi: