Yaklaşık 1 haftadır sunucuda aktif olarak oynuyorum ve birkaç konuda geri bildirim bırakmak istedim.
Öncelikle sunucuda çok fazla sistem bulunuyor ancak bunların büyük bir kısmı ya düzgün çalışmıyor ya da yeterince test edilmemiş gibi duruyor. Örneğin SP yükseltmeleri çalışmıyor, bazı editler oldukça dengesiz hissettiriyor ve gereğinden fazla coin türü eklenmiş. Ultra OP bir sunucu için bu kadar fazla sistemi aynı anda sunmaya çalışmak yerine daha az ama sorunsuz çalışan sistemlere odaklanılması bence çok daha iyi olurdu.
Destek tarafında da ciddi eksiklikler mevcut. Oyun içerisinde birçok kez soru sormama rağmen cevap alamadım. Aynı durum Discord tarafında da yaşandı; dün sorduğum bir soruya hâlâ dönüş yapılmadı. Ayrıca rütbem olmasına rağmen kitlerimi alamıyorum ve bunun gibi çeşitli hatalarla karşılaştım.
Yönetici ekibinin aktifliği konusunda da sorun olduğunu düşünüyorum. Özellikle oyunda çevrimiçi görünen yetkililerin büyük kısmı AFK durumda oluyor. Bu nedenle oyuncuların sorularına veya yaşadığı problemlere anlık destek verilemiyor. Sunucudaki oyuncuların önemli bir kısmı da AFK olduğu için sohbet ortamı oldukça zayıf kalıyor. Topluluk etkileşimi neredeyse yok denecek seviyede.
Eleştirmek için değil, geliştirilmesi adına yazıyorum. Potansiyeli olan bir sunucu ancak şu an fazla sistem eklenmiş olmasına rağmen temel işleyiş ve destek kısmı geri planda kalmış gibi görünüyor. Eğer önümüzdeki sezonda bu konulara biraz daha önem verir, hataları giderir ve oyuncu desteğini artırırsanız sunucunun çok daha aktif ve keyifli bir hale geleceğini düşünüyorum.
Hayırlı oyunlar.
(Not: Destek talebi açmayı denedim ancak destek sistemi de çalışmadığı için geri bildirimi buradan iletmek zorunda kaldım. :)