Eklenti Paylaşımı [1.18 - 1.21] uFarm ⭐ Kızıltaş olmadan pistonlarınızı çalıştırın. ✅ Optimize tavan yapsın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unknown-dev

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
46
Minecraft
UnknownDev

Discord:

unknownstoretr

Minecraft Sürümleri
1.18, 1.19, 1.20, 1.21
welcome.webp

Herkese Merhaba!
Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Herkesin bildiği; kızıltaş olmadan pistonlarınızın çalışmasını
sağlayan uFarm eklentisi, piyasada güncel hali olmadığından ötürü çıkarılmıştır.

Geliştirmeye açık olan eklenti, kısa süre içerisinden GitHub üzerinden açık kaynak kodları ile beraber
geliştiriciler için paylaşılacaktır. Dileyen istediği gibi düzenleyebilir/geliştirebilir.

features.webp

Pek bir özelliği olmasada, ufak tefek bahsetmekte fayda var.
  • HEX renk desteği ile dilediğiniz kadar renk ekleyebilirsiniz.
  • Yapılandırma dosyası sayesinde mesajları ve bitkileri düzenleyebilirsiniz.
  • Oyun içi /ufarm help ile yetkili komutlarına göz atabilirsiniz. (unknownfarm.admin)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Paylaşımınız için teşekkürler kullanılacağına eminim ^^

Güzel bir çalışma olmuş güncel sunucu sahipleri için ekstra bir alternatif olarak kullanılabilir. Tek aklıma takılan soru /ufarm reload yerine neden /ufarm help komutu ile reload atıyoruz bunun dışında emeğinize sağlık açık kaynak olması da ekstra eklentiyi kullanılabilir yapıyor mc_elmas

Düzenleme:
Bir de gözümden kaçmadıysa sanırım github linki yok eklerseniz güzel olur.

Güzel bir çalışma olmuş güncel sunucu sahipleri için ekstra bir alternatif olarak kullanılabilir. Tek aklıma takılan soru /ufarm reload yerine neden /ufarm help komutu ile reload atıyoruz bunun dışında emeğinize sağlık açık kaynak olması da ekstra eklentiyi kullanılabilir yapıyor mc_elmas

Düzenleme:
Bir de gözümden kaçmadıysa sanırım github linki yok eklerseniz güzel olur.
Birinci olarak: /ufarm help komutu ile reload atmıyorsunuz. Kullanabileceğiniz komutları gösteriyor.
İkinci olarak: GitHub linki, henüz açık kaynak kodlarını paylaşmadığım için yok. Paylaştığımda konuya ekleyeceğim.

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. <3

guzel plugin fakat capraztaki bloklara da bakar(cok da onemli olacagini sanmiyorum ama loopu duzeltmek daha saglikli olabilir)

guzel plugin fakat capraztaki bloklara da bakar(cok da onemli olacagini sanmiyorum ama loopu duzeltmek daha saglikli olabilir)
Dediğiniz konu üzerinde çalışıyorum. Baktığı yöne göre almadığını farketmemiştim. En kısa zamanda düzeltip, ekstra birkaç özellik eklemeyi planlıyorum.

Geri bildirimin ve yorumun için teşekkürler. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl