Sol Reklam
Sağ Reklam

Haber Overwatch 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

  • Konuyu başlatan Silinen üye 79251
  • Başlangıç Tarihi
  • 860
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

overwatch-2.jpg


Overwatch 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu!
Yepyeni oyun senaryolarına karşın hazır olun.

22441.jpg

Selam değerli forum okurları, bugün sizlerle son günlerde gündeme oturan bu oyun konu hakkında detaylı bir şekilde konuşacağız. Geçtiğimiz son birkaç gündür Owerwatch oyunu için oldukça ilginç olaylar oluyor. Hatta birkaç hafta önce oyunun 2. serisinin çıkacağına dair oldukça bomba iddialar ve söylentiler ortaya çıkmıştı. Bunun ardından oyun şirketi, bu iddiaları tamamen doğrulamıştı. Doğrulamasıyla bir oyunun resmen çıkacağını da açıkladı. Eh günler ilerledikçe oyunun detayları, çıkış tarihi, tanıtımı ve oynayış videosu ve daha birçok şey geldi. O zaman sizi bekletmeden konumuza geçelim.

SKWBS0L35JPE1541301516122.png

Overwatch oyunun sahibi olan Blizzard şirketi, gerçekleştirdiği Blizzcon 2019 etkinliği sırasında Reddit platformunda çıkan iddiaları resmen doğruladı. Bunun ardından oyunun tanıtım videosu ve 2 saatlik oynanış videosu yayınlandı. Aynı zamanda oyunu dair alternatif bilgilere de sahibiz. Tabii her şey bununla da sınırlı kalmıyor. Her ne kadar gerçek olup olmadığı tartışılsa bile Owerwatch'ın yeni oyun hakkında birçok iddia ve söylenti ortaya atılıyor. Blizzard, Owerwatch serisinin yeni serisi olan bu oyunu aslında çok daha önceden tanıtmayı planlıyordu fakat oyunun ana merkezinin bulunduğu Hong Kong'da son zamanlarda devlete karşın protestolar var. Eh durum böyle bir hal alınca oyun şirketinin işleri ister istemez yavaşladı. Neyse ki işler normale dönmüş gibi gözüküyor. Ha bu arada az önce Blizzcon 2019 etkinliğinden sizlere bahsetmiştim. Bu etkinlik oyun şirketinin gerçekleştirdiği uluslararası olan en büyük etkinliği idi. Oyun şirketi, Owerwatch'ın yeni serisinin yanı sıra Diablo IV, World of Warcraft ve Hearthstone oyunlarının ekstra paketlerini de sundu. Bu paketler hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız şirketin sitesine uğrayın. ( VPN'siz girilmiyor. )

blizzcon.jpg


Overwatch 2 - Ön İnceleme
Görünüşe bakılırsa uzun zaman sonra Blizzard, Overwatch'ın 2. oyunu çıkarmaya karar verdi. O zaman bu 2. oyun hakkında önden inceleme yapalım. İlk olarak yapılan resmi bir açıklamaya göre oyunun tamamen hikaye odaklı olacağı söyleniyor. Bu demek oluyor ki hikaye tarzı yani rol yapma oyunu tadında muazzam bir oyun serisi geliyor. Yapılan bir başka açıklama ise 6'ya 6 savaşılacak olan PvP modu "Push" oldu. Bu bahsettiğim oyunun türünün amacı ise oyunun haritasının ortasında bir robot bulunuyor. Bu robotun bulunduğu oyun türünde ana amacı robotu düşman bölgesine götürmek oluyor ve götürmeyi başarırsanız oyunu takımınızla birlikte kazanıyorsunuz. Ha bu arada bu açıklamadan sonra çok normal bir şekilde Reddit platformu karıştı. Aynı zamanda her ne kadar az detaya sahip olsak bile Reddit gibi türlü platformların gündemine kısa sürede oturan bu oyun türünün oldukça ilgi çekeceği bekleniyor. Sizce iyi ilgi görür mü?

thumb-1920-1049779.jpg

Geçtiğimiz günlerde başlayan Blizzcon 2019 etkinliği halen aktif olarak devam ediyor. Etkinlik sırasında durmadan yeni açıklamalar yapılıyor veyahut etkinlik dışında da yapılabiliyor. Belki de bu makaleyi okuduğunuzda etkinlik sona ermiş olacak ama her gün yeni bir detay açıklanıyor. Son olarak yeni gelişmelerden haberdar olmak için sadece bizi takip edin.

blizzcon-article.jpg


Overwatch 2 Ne Zaman Çıkıyor?
Bu muazzam oyun serisinin çıkış haberinin gelmesiyle birlikte internet üzerinde en çok merak edilen sorulardan birisi oyunun çıkış tarihi oldu. Sizleri üzmek istemem ama oyunun henüz çıkış tarihi açıklanmış değil. Bazı söylentilere göre oyunun 2020 yılının ilk çeyreğinde çıkacağı iddia ediliyor. Ha bu arada Blizzard'ın resmi oyun direktörü olan Jeff Kaplan, oyunun çıkış tarihi hakkında oldukça uzun ve ilginç bir açıklama yaptı. Bu açıklamasında ise, "Oyunun çıkış tarihi hakkında henüz bir fikrimiz yok. Her şeyin mükemmel ve dört dörtlük olmasını istiyoruz. Emin olun ki uzun süre oyun piyasasına hükmedeceğiz. Son olarak oyunun çıkış tarihi gelişime göre değişiklik gösterebilir." ifadelerini kullandı. Ha bu arada bunun doğruluğu tam kesin olmayan açıklama ise yakın zamanda çıkacak PlayStation 5 konsolunun desteği söyleniyor.

thumb-1920-1049739.jpg


Overwatch 2'nin Yayınlanacağı Platformlar
En çok merak edilen sorulardan birisi ise oyunun hangi oyun platformlarında satışa sunulacağı idi. Overwatch 2 serisinin Steam, PlayStation 4, Epic Games, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch, Microsoft Store gibi platformlarda kesin olarak yayınlanacağı ön görülüyor. Tam kesin olmasa dahi Google Stadia ve PlayStation 5 platformlarında Overwatch'ın yeni oyunu olacak Overwatch 2 serisini görebilme imkanına sahip olacağız. Peki siz hangi oyun platformunu tercih ederdiniz?

Stadia-Hi-Res-Illustration.jpg


Overwatch 2 Sinematik Oyun Duyurusu
Blizzard 2019 etkinliğinde Overwatch 2 aşağıda olan sinematik video ile tanıtıldı. Sizlere bahsettiğim bu video ise 1 Kasım tarihinde Youtube platformuna yüklendi. Oldukça kısa bir zamanda 4 milyon izlenme barajını hiç umursamadan kıran bu sinematik tanıtım, oyun hayranlarının oldukça beğenisini toplamayı başarmış gibi görünüyor. ( Türkçe dil için destek var. )



Overwatch 2 Ön Oynanış Videosu

Blizzard 2019 etkinliği sırasında bir Youtuber, oyunun ilk oyuncularından birisi oldu. Üstelik oyunun 2 saatlik ilk oynayışını izleyicilerine canlı olarak herkese sundu. Ha bu arada bahsettiğim tam 2 saate yakın canlı videoyu aşağıda olan videodan rahatlıkla izleyebilirsiniz. Aynı zamanda videoyu Türkçe olarak izlemek isteyenler için alternatif dil seçeneği var. ( Türkçe )



Overwatch 2 Tanıtım Videosu

Muazzam Overwatch serisinin yeni bir oyunu olacak Overwatch 2'nin yeni piyasaya sürülen tanıtım videosu oldukça ilgi çekmeyi başarmış gibi görünüyor. Henüz oyunun tanıtım videosunun yayınlanmasından 2 gün gibi bir süre geçse bile videonun izlenme sayısı 2 milyonu aştı. Aynı zamanda 100.000 sayısına yakın da beğeni sayısı bulunuyor. Aynı zamanda beğeni sayısından anlaşıldığı gibi oyunun kitlesi oyunun yeni serisini oldukça kişi beğenmiş. Peki ya siz beğendiniz mi? :3



Overwatch 2 Oyun Müziği

Henüz oyun resmi olarak çıkması dahi oyunun sayılı müziklerinden birisi olan ilk müziği çıktı. Bu ilk müziği aşağıda olan video aracılığı ile izleme imkanına sahipsiniz. Aynı zamanda gerçekleştirilen bu etkinlik sırasında birçok oyun müziğinin de yayınlanması ön olarak görülüyor. Şimdi oyunun en merak edilen sistem gereksinimleri kısmına sizlerle geçebiliriz.



Overwatch 2 Sistem Gereksinimleri

Günümüzün yüksek sistemli oyunlarına kıyasla oyunumuzun oldukça orta seviyede bir sistem gereksinimlerine ihtiyaç olduğunu aşağıda olan tablodan rahatlıkla görüyoruz. Eğer kötü bir bilgisayara sahipseniz ideal bir gereksinime sahip olmanız gerekiyor. Ha bu arada bu tablo oyun henüz çıkmadığı için tamamen gerçeği yansıtmaz. Tabloyu oyun çıktığı zaman daha oyunu hitap bir şekilde güncelleyeceğim. Burada oyun hakkında olan incelememizin nihai sonuna geldik. Umuyorum ki konuyu sizlere beğendirebilmişimdir. Aynı zamanda okuyan, okumayan bütün üyelere teşekkür ederim.
  • Overwatch 2 İdeal Sistem Gereksinimleri
  • Önerilen İşlemci : Intel Core i3-2100 veya AMD AMD FX-6300 ( Çift Çekirdek )
  • Bellek Gereksinimi : 4 GB RAM oyun için idealdır.
  • Bilgisayar İşletim Sistemi : Windows 7, Windows 8, Windows 10 ( 32-64 bit )
  • İdeal Ekran Kartı : 512 MB Ekran Kartı, Nvidia GeForce GTX 560 DirectX 11 Üstü Destekli Ekran Kartı
  • Yerel Disk Bölümü ( C/D Disk ) : 8 GB yer oyunumuz için ideal.

thumb-1920-717752.jpg

  • Overwatch 2 Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
  • En Uygun İşlemci : AMD Phenom FX-8350 3.6 Ghz veya Intel Core i5-4590 3.60 GHz
  • Bellek Gereksinimi : 8 GB RAM oyun için idealdır.
  • Bilgisayar İşletim Sistemi : Windows 7, Windows 8, Windows 10 ( 64 bit )
  • İdeal Ekran Kartı : Nvidia GeForce GTX 760 veya ATI Radeon R9 270
  • Yerel Disk Bölümü ( C/D Disk ) :16-32 GB yer oyunumuz için ideal.

overwatch-baptiste-wallpaper.jpg

 
Son düzenleyen: Moderatör:

ByMikan

Koydum Çalışma Masasını
Katılım
19 Ekim 2019
Mesajlar
70
Elmaslar
59
Puanlar
2.110

Avelis

Ruh + Kum = Ruh Kumu
Katılım
24 Ağustos 2019
Mesajlar
1.302
Elmaslar
837
Puanlar
9.875
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

X For xCruwzy

Youtube : xCruwzy

Discord:

X for xCruwzy#7568

Katılım
17 Haziran 2018
Mesajlar
1.067
Elmaslar
963
Puanlar
0
Yer
Bursa
Minecraft
xCruwzyYT
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Pika NetWork

Koydum Çalışma Masasını

Discord:

HellsBelly#8465

Katılım
26 Ekim 2019
Mesajlar
74
Elmaslar
23
Puanlar
960
Yaş
27
Yer
İzmir Buca Şirinyer
Minecraft
BarisBeyR3KT

Fenix Network

FenixNW.Keyubu.Com
Katılım
22 Eylül 2019
Mesajlar
895
Elmaslar
586
Puanlar
6.020
Yaş
25

Pika NetWork

Koydum Çalışma Masasını

Discord:

HellsBelly#8465

Katılım
26 Ekim 2019
Mesajlar
74
Elmaslar
23
Puanlar
960
Yaş
27
Yer
İzmir Buca Şirinyer
Minecraft
BarisBeyR3KT
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

mahlastr

Birisi mi Spawnlandı?
Katılım
24 Ekim 2019
Mesajlar
8
Elmaslar
5
Puanlar
0
Yaş
23
beklediğim oyun sabırsızım hadi bakalım
 

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Katılım
18 Ağustos 2017
Mesajlar
1.852
Elmaslar
1.193
Puanlar
17.075
Yer
Samsun
İntel celeron j1800 2.41Ghz
4GB RAM
İntel HD Graphics(Tablet Ana kartım)
ile oynayacağım. Bakalım kasacak mı?

Konu muazzam olmuş bu arada.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

beklediğim oyun sabırsızım hadi bakalım


Şahsen ben bu oyunu yıllardır bekliyorum. Çıkar çıkmaz alacağım :)

İntel celeron j1800 2.41Ghz
4GB RAM
İntel HD Graphics(Tablet Ana kartım)
ile oynayacağım. Bakalım kasacak mı?

Konu muazzam olmuş bu arada.


Düşük grafiklerde rahat oynarsın. Bu arada açtığım bu makaleyi beğendiğine sevindim <3
 

DolunayZen

Bir Kömür Göründü Kaptanım!

Discord:

Dolunay#1849

Katılım
7 Kasım 2019
Mesajlar
123
Elmaslar
43
Puanlar
0
Yaş
24
Yer
Türkiye
Minecraft
DolunayTR

Haber verdiğin için teşekkür ederim. Oyun güzele benziyor.​
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı