Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhaba ben Eratonos, şu anda çalışabileceğim bir ekip/takım arıyorum.
Çalışa bileceğim alanlar:
Web Design, Python Programming, Front-End Developer.
İletişim Bilgileri:
Discord: blackeratonos
Tasarımda genel olarak güzel olduğu düşünülen bir kural var 60-30-10 kuralı. Bu 3 renkten ibaret bir tasarım oluyor ve rakamlarda yüzdeliklerdir aslında renklerin ne kadar baskılı kullanacağıyla ilgili.
Daha fazla bilgi isterseniz internete aynı bu şekilde yazın: 60% 30% 10% veya 60-30-10...
Büyük ihtimalle lag gibi sorunlardan ötürü oyundan atılınca tekrar girmeye çalıştığında "Zaten sunucudasın" gibi mesaj ile girmesini uzun süre engellenme olayı.
Dostlar ben Minecraft sunucusu için ortak aramıyorum sanırım yanlış anlaşılma olmuş. Ben arayışım ortak olarak bir projeyi kodlayarak hazırlamak. Ördeğin bir eklenti olur, bir uygulamada. Takım veya tek bir kişi fark etmiyor benim için.
Merhaba ben Eratonos, gerçek ismimle Telman. Bu konuyu açma nedenim bir projeye başlamak istemem ve bunu bir arkadaşla/ekiple veya bir ortakla yapmaktır. Bu sebepten bildiğim yazılım dillerini bir kaç yaptığım küçük projelerle göstereceğim ve birilerini bulmayı umuyorum.
fab fa-java Java...
Otomatik moderasyon ve ya giriş çıkış gibi sistemler için Dyno botunu şiddetle tavsiye ederim.
Youtube kanalınıza video yüklenince bildirim atması içinse bunu yaptığını iddia eden Youtube botunu önereceğim.
Çoğu deyime göre asıl hayatımınız aslında ölümümüzün hemen ardından geldiğini söyler. Bence de vardır çünkü öldüğümüz zaman karanlıkta yok olmuyoruzdur. Ruh çağırma gibi büyülerde/ayinlerde buna kanıt sunabilirim.
#2 Her Yer Pixel - Blasphemous
İçini intikam hırsı bürümüş bir karakteri canlandırdığımız bu oyun Cvstodia'nın kabus gibi olan dünyasında geçiyor. Bizim asıl amacımızsa hikayeye sadık kalarak bu laneti bozmak ve kabuslu olan dünyadan kendimizi kurtarmak. Oyunumuz bi' pixel çizimlerle yapılmış...