Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün Minecraft'ta bir koordinat almaya çalışırken farkettim bir yazı Z koordinatının üstünü kapatıyor bu yazıyı nasıl kapatabilirim yardım edebilir misiniz.
o kadar detaylı birşey olmasına gerek yok mesela iksir standıyla yere 4 saniye boyunca sağ tık attığımızda kurma gibi bişey var aklımda zor bir şey olursa normal yere iksir standını koyuncada kurulabilir kurulduğunda eşya ile imha olmasını istiyorum bide bomba kurulduktan veya imha ettikten...
Merhabalar csgo'daki gibi bir bomba kurma ve imha mekaniği yapmak istiyorum bombayı kurduktan 40 saniye sonra patlama efekti çıkıp herkesin ekranında Bomba Patladı yazısının yazmasını/çözülürsede çözüldü yazmasını istiyorum yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler.
böyle birşeyin yapılması mümkün müdür bilmiyorum ama daha ayrıntılı açıklıyım mavi boyaya sağ tıkladığında oyuncunun önünde mavi boyalı 3 blok boyutunda ve 3 blok genişliğinde bir duvar oluşmasını istiyorum eğer valorant oynuyorsan sage adlı karakterin duvarı gibi.
Merhaba skript konusunda herhangi bir bilgim yok sizden iki şey için yardım istiyorum birincisi bir oyuncu deneme isimli mavi boyaya sağ tıkladığında önünde 3x3 bir alanda cam duvar oluşmasını istiyorum yapılması mümkün birşey midir?
ikincisi deneme1 isimli bir tüye sağ tıkladığında 5...
Merhaba Komut Bloğuyla Çalışan otomatik bir kapı yapmak istiyorum. Mesela market kapısı gibi yakınına geldiğinde açılan. Nasıl yapabilirim biliyorsanız söyleyebilir misiniz?
(Forumda yeniyim yanlış forum açtıysam lütfen beni uyarın)