Sol Reklam

Çözüldü Yeni Sunucu Acıcam Yardım Edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EfsaneReis1723

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
0
Merhabalar Herkese İyi Bayramlar

Minecraft Sunucusu Almak İstiyorum Fakat Kararsız Kaldım. Şimdi Mesela Biyerden 2 GB 25 TL 'lik VDS Aldık Diyelim. Ve Sorularım Şunlar ;

1- Vds Sunucusuna Microsoft Uzak Bağlantı Aracı İle Baglanip Kurulum Yapabilirmiyiz
2- 2 GB 'lık Vds 'ye Hub Sunucu Kurabilirmiyim. Kurarsam Lag Yaparmı
3- Küçük Sunucu Alsam Ney Önerirsiniz Mod Olarak : SkyBlock , Faction Ve Benzeri.

Konuyu Doğru Yere Açmadıysan Kusura Bakmayın.
Tekrardan Bayramınız Mubarek Olsun

Minecraft Sunucusu Almak İstiyorum Fakat Kararsız Kaldım. Şimdi Mesela Biyerden 2 GB 25 TL 'lik VDS Aldık Diyelim. Ve Sorularım Şunlar ;

1- Vds Sunucusuna Microsoft Uzak Bağlantı Aracı İle Baglanip Kurulum Yapabilirmiyiz
3- Küçük Sunucu Alsam Ney Önerirsiniz Mod Olarak : SkyBlock , Faction Ve Benzeri.

1- 2 gb ile hub sunucu açman imkansız
2- vds ye uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanabilirsin seninde dediğin gibi
3- Küçük sunucu olarakta faction öneririm ama sunucu 1 ay durdurum kapatıcaksan veya hazır plugin paketi kullanacaksan bence hiç açma[DOUBLEPOST=1504277163,1504277108][/DOUBLEPOST]Hub Sunucu için önerim en az 8 gb ram

1-Server Kurabilirsiniz VDS Üzerine.
2-2gb Ramla En Fazla 18-20 Kişi Çekebilirsiniz 13-15 Kişi Üstü Lag Yapar Hub Yaparsanız Oynayamazsınız
3-Küçük Sunucu Olarak Önerim SkyBlock veya Faction
4-Hub Yapmak İstiyosanız Bence En Az 5 GB Açmalısınız
İyi Forumlar (Dikkate Alırsanız İtibar Puanı Vermeyi Unutmayın :D)

1 - Evet .

2 - Hub Kuramazsın .

3 - SkyBlock Önermem .

Beğenirsen Sevinirim ...

thegamelife_hd adresine ulaşırmısın kardeşim sana her türlü desteği veririm[DOUBLEPOST=1504290108,1504289908][/DOUBLEPOST]
2-2gb Ramla En Fazla 18-20 Kişi Çekebilirsiniz 13-15 Kişi Üstü Lag Yapar Hub Yaparsanız Oynayamazsınız
İyi Forumlar (Dikkate Alırsanız İtibar Puanı Vermeyi Unutmayın :D)
1- 2 gb ile hub sunucu açman imkansız
2- vds ye uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanabilirsin seninde dediğin gibi
3- Küçük sunucu olarakta faction öneririm ama sunucu 1 ay durdurum kapatıcaksan veya hazır plugin paketi kullanacaksan bence hiç açma[DOUBLEPOST=1504277163,1504277108][/DOUBLEPOST]Hub Sunucu için önerim en az 8 gb ram
Ne alaka kardeşlerim ben 4 gb vds ye hub kurdum 8 de ihtiyaç duymadım 4 gb bile en fazla lobi çakma lobi faction skyblock rahat rahat sıgdırdım yok diye birşey yok ugraşırsan yaparsın ugraşmasan yapamasınız az çaba gösterseniz deneseniz sizde fark edersiniz

İyi Forumlar
thegamelife_hd adresine ulaşırmısın kardeşim sana her türlü desteği veririm[DOUBLEPOST=1504290108,1504289908][/DOUBLEPOST]

Ne alaka kardeşlerim ben 4 gb vds ye hub kurdum 8 de ihtiyaç duymadım 4 gb bile en fazla lobi çakma lobi faction skyblock rahat rahat sıgdırdım yok diye birşey yok ugraşırsan yaparsın ugraşmasan yapamasınız az çaba gösterseniz deneseniz sizde fark edersiniz
Ben O Anlamda Demedim Açacağı Tüm Serverler İçin Dedim SkyBlock Faction Hub ÇakmaLobi Lobi eggwars vb. için en az 4gb olsa yeter dedim

İyi Forumlar

Ben O Anlamda Demedim Açacağı Tüm Serverler İçin Dedim SkyBlock Faction Hub ÇakmaLobi Lobi eggwars vb. için en az 4gb olsa yeter dedim
Siz beni baya yanlış anladınız galiba benim takılmamın sebebi Hub Yaparsanız Oynayamazsınız ben yaptın hiçte sıkıntı olmadı

Siz beni baya yanlış anladınız galiba benim takılmamın sebebi Hub Yaparsanız Oynayamazsınız ben yaptın hiçte sıkıntı olmadı
Yanlış Anladıysam Kusura Bakma Ben Yazdığından Bunu Anladım

1- VDSye Uzak masaüstü bağlantısı aracılığıyla bağlanıp kurulum vb, yani herşey yapabilirsiniz. Yedek bir bilgisayar gibi düşünün.
2- 2GB sunucuya Hub biraz imkansız gibi :/ Aşırı lag yapar. Hub sunucu yapıcaksan lobiye 1GB, Diğer sunuculara online ve pluginlere göre değişir.
3- Küçük sunucu alsan Faction kurmanı öneririm türkiyede en çok tutan mod.

1- VDSye Uzak masaüstü bağlantısı aracılığıyla bağlanıp kurulum vb, yani herşey yapabilirsiniz. Yedek bir bilgisayar gibi düşünün.
2- 2GB sunucuya Hub biraz imkansız gibi :/ Aşırı lag yapar. Hub sunucu yapıcaksan lobiye 1GB, Diğer sunuculara online ve pluginlere göre değişir.
3- Küçük sunucu alsan Faction kurmanı öneririm türkiyede en çok tutan mod.
Türkiyede En Çok Tutan Mod Kişiden Kişiye Değişebilir Benim İçin mesela SkyBlocktur ama Sizin İçin Factiondur.Ama Yinede iyibir bilgilendirme

Şimdi Hub Kuramıcam Yani Yada Şöyle Yapsam Reklam Olmasın Ama
AxiTRBilisim Panelimdeki 50 TL Ile 5 TL Ye BungeeCord 20 Slot / Cakma Lobi / Lobi / SkyBlock Ve +1 Oyun Daha Ekleyebiliyorum Ordanmı Açsam ?
Mesela SkyBlockla 1200MB Yani 1 GB Ram Versem Yeterli OLurmu En Fazla 20 Kişi Falan Girer

Birde Onerdiginiz Açıksız SkyBlocK Ve Lobi Paketi Varmı 1.8

Şimdi Hub Kuramıcam Yani Yada Şöyle Yapsam Reklam Olmasın Ama
AxiTRBilisim Panelimdeki 50 TL Ile 5 TL Ye BungeeCord 20 Slot / Cakma Lobi / Lobi / SkyBlock Ve +1 Oyun Daha Ekleyebiliyorum Ordanmı Açsam ?
Mesela SkyBlockla 1200MB Yani 1 GB Ram Versem Yeterli OLurmu En Fazla 20 Kişi Falan Girer

Birde Onerdiginiz Açıksız SkyBlocK Ve Lobi Paketi Varmı 1.8
AxiTr ben fazka önermiyorum.Ama orda ise paranız alabilirsiniz.Lobi ve CakmaLobi fazla ram vermene gerekmez.Diğer Oyunlarada 1gb Ram Versen En fazla 10-15 kişi girer gittikce artırırsan güzel olur.Ama Bana Kalırsa VDS Al Derim

Vds Ye Yetcek Param Yok Iste 25 TL Ye 2 GB Ramlı Alcaktım Sanırım 25 di 30 TL De Olabilir Herneyse Ama Axide Dediniz Gibi

Lobiye Ve CakmaLobiye Cok Ram Vermeme Gerek Yok SkyBlockada 1gb Yeter Desek Param Yetiyor Hatta Yanına Baska Oyunda Kurarım Belki

Yardımlarınız Icın Tesekkurler.

Lobi Paketiniz Varmıdır Bildiginiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı