Sol Reklam

188/1000 oyna.capenw.org Öne Çıkan YENİ SEZON! 09.11.2024 | oyna.CapeNW.org > 1.17 - 1.20.4 |\⎝⧹ SURVIVAL⧸⎠╱ | MESLEK EVENTLERI | KANLI AY | TESLIMAT | YETENEKLER | BEDROCK GİRİŞ

Konu, 22 Kasım 2024 06:29 tarihine kadar sabit.

TorkauL

CAPE NETWORK OYUN HİZMETLERİ
Emektar
MinePass
Sunucu Sahibi
Elmaslar
484
Puanlar
15.525
Discord İzni
Minecraft
TorkauL

Discord:

torkaul

Minecraft Server IP Address
oyna.CapeNW.org
Sunucu Sürümü
1.16.5+
Sunucu Slotu
500
Sunucu Türü
Skyblock, Tekblok, OPSkyblock, BoxPvP, Survival, Lav Yükseliyor
Zorluk Seviyesi
Orta
Merhaba değerli forum üyeleri.
Sunucumuzun açılış tarihi 09.06.2024 Saat 18:00 olarak belirlendi, belirlemiş olduğumuz oyuncular ile beraber beta sürecini tamamladık!

İlgili yönetim kadrosu, lagsız ve hilesiz bir 1.20.4 Survival keyfi için haydi aramıza katıl!
Sunucumuz hakkında bir miktar bilgi sahibi olabilmen için sizi görseller ile yapacağımız tanıtıma davet ediyorum, unutma bunlar sadece bir ön gösteri devamı için sunucumuza davetlisiniz...

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bedrock - Geyser girişleri aktif!

3h3tfqj.png

jtw8zr3.png

598j365.png

bz6gzel.png

lyi916e.png

qr23ukt.png

khlbbwz.png

5jwvh5b.png

rm8qsjn.png

i4o39sk.png

o0hsxvp.png

77t6vzz.png

e1luyc5.png

Çok daha fazlası için sizleri de aramıza bekliyoruz...
discord.gg/capenw
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

oyna.CapeNW.org

Son düzenleme:
Konu tasarımı pek hoşuma gitmedi. Ayrıca sunucu hakkında daha fazla detay ve özellikten bahsedilebilirdi. Yine de güzel görünüyor, başarılar dilerim.

S
Konu tasarımı pek hoşuma gitmedi. Ayrıca sunucu hakkında daha fazla detay ve özellikten bahsedilebilirdi. Yine de güzel görünüyor, başarılar dilerim.
Wiki adresi bırakılmış ve gayet de detaylı bir şekilde anlatılıyor orda. Orayı gözden kaçırmışsın sanırım.

Wiki adresi bırakılmış ve gayet de detaylı bir şekilde anlatılıyor orda. Orayı gözden kaçırmışsın sanırım.
Sanırım Wiki adresi yeni bırakılmış. Veya ben görmemiş olabilirim.

Youtube için de reklamını aldığım bir sunucu. Konu tasarımları 10/10 ellerinize sağlık

Merhaba değerli forum üyeleri.
Sunucumuzun açılış tarihi 09.06.2024 Saat 18:00 olarak belirlendi, belirlemiş olduğumuz oyuncular ile beraber beta sürecini tamamladık!

İlgili yönetim kadrosu, lagsız ve hilesiz bir 1.20.4 Survival keyfi için haydi aramıza katıl!
Sunucumuz hakkında bir miktar bilgi sahibi olabilmen için sizi görseller ile yapacağımız tanıtıma davet ediyorum, unutma bunlar sadece bir ön gösteri devamı için sunucumuza davetlisiniz...

Bedrock - Geyser girişleri aktif!

3h3tfqj.png

jtw8zr3.png

598j365.png

bz6gzel.png

lyi916e.png

qr23ukt.png

khlbbwz.png

5jwvh5b.png

rm8qsjn.png

i4o39sk.png

o0hsxvp.png

77t6vzz.png

e1luyc5.png

Çok daha fazlası için sizleri de aramıza bekliyoruz...
discord.gg/capenw

oyna.CapeNW.org
Konu tasarımı uğraşılmamış gibi ancak sunucu & sistemler gayet iyi, güzel sunucu. Başarılar dilerim.

Ben CapeNetwork'ü seviyorum daha öncesinde de oynama fırsatım oldu başarılar dilerim.

Güzel görünüyor oynayacağım.

Survival oyun modumuz 9 Kasım Cumartesi 18:00'da yeni sezona geçiyor!
Güncelleme notları için discord sunucumuza göz atmayı unutmayın.​

Yukarı