Sol Reklam
Sağ Reklam

Paylaşım Yeni Fable Oyunundan İlk Tanıtım Videosu Geldi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.

Discord:

Sensei#7806

Katılım
25 Temmuz 2018
Mesajlar
595
Elmaslar
574
Puanlar
8.420
Yer
Adana
Minecraft
SenseiMC
fable2.jpg

Yeni Fable Oyunun Tanıtım Videosu Yayınlandı!
Akıllardaki Soru: Masallar Gerçek Mi Oluyor?
Xbox Game Showcase etkinliğinde bu ve bu gibi bazı oyunlar tanıtıldı. Bu oyunların arasında, Forza Horizon ve Halo Infinite gibi bazı beklenen oyunlar yer aldı. Fakat çoğu kişiyi sevindiren haber Fable oyunu oldu. Şu anlık bu güzelim Fable'nin hikayesinin ne olacağı tanıtım videosunun yayınlanmasına rağmen kimse bilmiyor. Tanıtım videosunda, “efsanevi markaya yeni bir başlangıç yapacağız'' ve “fantastik yaratıklar ve muhteşem yerlerle dolu bir ülkeyi keşfedeceğiz.” gibi ifadeler yer aldı. Bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere Microsoft şirketi 2018 yılında Playground Games’i satın aldı. Ancak satın aldıktan sonra sadece Forza Horizon oyun serisine odaklanmıştı. Bu yüzden Fable oyununu seven büyük bir çoğunluk Microsofta Fable'yi sormaya başladı. Tanıtım videosunun çıkmasına rağmen bu oyun hakkında bildiklerimiz gerçekten çok az. Oyunun hangi tarihte piyasaya sürüleceğini dahi bilmiyoruz.

fable.png

Peki, Anladım Ama Fable Nedir
Fable, bundan sonra Microsoft tarafından geliştirilecek olan, ancak bundan önce Play Ground Games tarafından geliştirilen bir rol yapma yani RPG oyunudur. Oyun büyük bir kırsalda geçmektedir ve bu kırsalın adı Albion'dur. Çok sayıda özerk devletin bulunduğu bir oyundur. Oyun aynı Yüzüklerin Efendisi gibi masalsı ama bir o kadarda fantastik bir dünyada geçmektedir. Oynaması zevkli olan bu oyun, sizi kısıtlamaya çalışmaz, aksine size daha fazla özgürlük verir. Serinin son oyununun sistem minimum gereksinimleri ise şunlardır;
  • Boş Depolama / 10 GB
  • İşlemci: Intel Core2 Duo P8600 @ 2.40GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+
  • Video Card: GeForce 7600 GT / Radeon X1800 GTO.
  • Kullanılmayan Ram Miktarı: 3 GB RAM.
  • İşletim Sistemi: Windows 7/8.
  • Direct X Versiyonu: DirectX 9.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Bu güzelim oyununun ismini ilk defa duysam bile baya bir beğendim. Ayrıca o kadar güzel bir konu hazırlamışsın ki okumaktan zevk aldım :<3:
 

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.

Discord:

Sensei#7806

Katılım
25 Temmuz 2018
Mesajlar
595
Elmaslar
574
Puanlar
8.420
Yer
Adana
Minecraft
SenseiMC
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı