Sol Reklam

Çözüldü Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
Puanlar
4.350
Merhabalar, arkadaşlar kaç gündür üzerinde uraştıgım şeyi bir türlü yapamıyorum istedigim şey tam olarak /hkapat yazınca /hac yazdıgımızda üzerimize gelen hologramı silmesi kodunu bulamadım herşeyi denedigim halde yardım edecek varsa sevinirim.

Kod:
options:
    prefix: &8(&b %player% &8)
    renk: &7
    sure: 99999
    yukseklik: 4 #Blok

command /hac:
    trigger:
        if {asd.%player%} is true:
            bind hologram "{@prefix};{@renk}Deneme" to player for {@sure} seconds offset by 0.0, {@yukseklik}.0, 0.0

Burda bind hologram yaptığın zaman sadece süreli hologram yapmış oluyorsun. Zaten dikkat ettiysen {@sure} kullanmışsın yani belli bir süreden sonra kapanıyor.
Kod:
create holo object "Hologram" with id "hologram.id" at location 1.5 meters above player
Kodunu kullanıp silmek için:
Kod:
delete holo object "hologram.id"
Kullanırsan herhangi bir sorun olmaz fakat reload veyahutta restart attığın zaman hologram silinir.

Burda bind hologram yaptığın zaman sadece süreli hologram yapmış oluyorsun. Zaten dikkat ettiysen {@sure} kullanmışsın yani belli bir süreden sonra kapanıyor.
Kod:
create holo object "Hologram" with id "hologram.id" at location 1.5 meters above player
Kodunu kullanıp silmek için:
Kod:
delete holo object "hologram.id"
Kullanırsan herhangi bir sorun olmaz fakat reload veyahutta restart attığın zaman hologram silinir.
Bunu zaten biliyorum bind hologramı kullanmamın sebebi hareket edince hologramın beni takip etmesi bu senin attıgında hologram oluşuyor ama oluşturan kişiyi takip etmiyor :D

Every 1 seconds: eventi ile yapmayı denedinmi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı