Sol Reklam

Bulundu Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErenTR15893
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 679
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ErenTR15893

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Puanlar
13.255
Merhaba Arkadaşlar Elimde Böyle Bir Skript Var Burda Ölünce İtemleri Sİlmiyor
remove loop-item from victim's inventory
Bu Kısım Çlaışmıyor
remove 4 planks from the drops
Bununla Silmemiz Lazım Ama Ben Bu Skriptte Bağlıyamadım Nasıl Yaparız
Skriptte İsmi Edit İtem Olan İtem Ölünce Yere Düşmüyücek Silinicen Canlanınca Tekrar Gelicek Skript Çalışıyor Ama Hem yere Düşüyor Hemde Elimize Geliyor

Kod:
on death:
    loop items in victim's inventory:
        set {_lore} to lore of loop-item
        if {_lore} contains "&b&lEdit İtem":
            add loop-item to {items.%victim%::*}

on respawn:
    {items.%player%::*} is set
    loop {items.%player%::*}:
        add loop-value to player's inventory
        delete {items.%player%::*}

Dostum skriptte diyorki envanterindeki itemlerin loresinde Edit item yazıyorsa sil diyor.

Dostum skriptte diyorki envanterindeki itemlerin loresinde Edit item yazıyorsa sil diyor.
Dostum Burda On Deat Var Skript Adam Ölünce Çalışıyor Ve Bu Satırda Gördüğümüz Gibi Adamın Evanterinden Siliyor remove loop-item from victim's inventory Adam Öldükten Sonra Eventeri Zaten Boş Ben Yere Düşen Edit İtem İsimli Eşyanın Silinmesini İsyiorum Bu Skript Kodu remove 4 planks from the drops Öldükten Sonra Yere Düşen İtemi Siliyor Ama Ben Bu Gördüğün Skripte Bağlayıp Eventerden Düşen Tüm Edit İtem Adlı Eşyaların Silinmesini İstiyorum Bunu Bir TÜrlü Yapamadım Sizdende İstediğim Kısım Burası Ayrıca Bne Onu Lore Ları Name Yapıp Edit İtem İsimli Eşya Yaptım

Yani Kısacası Bu Skriptten İstediğim Edit İtemler Yere Düşmeden Silinsin Adam Canlanıncada Tekrar Eventerine Versin
Ama Bu Skript Yere Düşeni Silmiyor Adam Cnalanınca Adama Veriyor Hem Yerde Hem Adamda Oluyor 1 Tane Olan Edit İtem 2 Tane Oluyor Silme Kısmı Çalışmıyor Sizden İstediğimde Bu Herşeyi Denedim Yapamadım Son Çare Sizden Yardım İstediğim Bu Konuyu Oluşturdum

if {_lore} is not contains "&b&lEdit İtem":
dene

if {_lore} is not contains "&b&lEdit İtem":
dene
Kardeşim Ben Anlatamadım Galibağa O Kısım Sorunsuz Çalışıyor Edit İtemi Belirliyor Kaç Tane Olduğunu Felen Canlanınca Tekrar Veriyor Buralarda Sıkıntı Yok Sorun Şuki Yere Düşen Edit İtem Silinmiyor

Bu Kısımda Sıkıntı Var[DOUBLEPOST=1507574189,1507472906][/DOUBLEPOST]YUARDIMCI OLCUAK YOKMU YA BU KADARMI DÜŞÜK SKRİPT SEVİYESİ BU FORUMDA KİMSE ANLAMIOYOMU

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı