Sol Reklam

Çözüldü YARDIM LAZIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cRabLex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.665
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cRabLex

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
0
Arkadaşlar skyblock serverımda deli gibi lag olmaya başladı bunun sebebini anlamak istiyorum timings vs ile elimden geldiğince araştırdım bulamadım​

RAM: 10GB
HOST: BATIHOST

Serverda +20 +25 den sonra direk tps 6 7 lere kadar anlık laglar girmeye başlıyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
elimde bu link var bu linke timings log atabildim siteden vs ayarını yapamadığımdan
yardımcı olabilecek analiz yapabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ediyorum..​

Aga Golem Sp Kullanıyorsan Kullanma Demir Sp Tarzı Kullan Daha Az Lag Olur

Aga Golem Sp Kullanıyorsan Kullanma Demir Sp Tarzı Kullan Daha Az Lag Olur
evet normal silk spawners vs kullanıyoruz birde scriptten demir sp vs onuda kullanıyor oyuncularımız golem sp yi kullandırmamak saçma olmaz mı ?

Aga Demir Sp Daha Modern + Az Lag Yapar

Hocam sunucunuzda gereksiz pluginler görüyorum bilgisayara geçince sıralarım unutmazsam

Merhabaaaa! Sohbet-Gardiyani, Announcer, BlockedCommands, AntiRain, tce, MessagesFilter, MyCommand, weetrade ve auctions gereksiz sanki ?
Trade ve auctions yerine auctionhouse. Sohbet-gardiyani announcer messagesfilter yerine chatcontrol kullanabilir, blockedcommandsı skript veya ncp ile ayarlayabilir Mycommand ı skript ile ayarlabilir antiraini komutla yapabilir tceyi de silebilirsin bence :D
[DOUBLEPOST=1505362871,1505362812][/DOUBLEPOST]Sunucu da kullandığınız işlemciyi alabilir miyim ve sunucunuz ne zamandır açık ? [DOUBLEPOST=1505362895][/DOUBLEPOST]Veya sunucuda konsolu yoran skript var mı ya da çok variable birikmiş olabilir mi ?[DOUBLEPOST=1505362926][/DOUBLEPOST]Ya birde blackcore ne A:SDFAS:FDSA: sil allah aşkına

Merhabaaaa! Sohbet-Gardiyani, Announcer, BlockedCommands, AntiRain, tce, MessagesFilter, MyCommand, weetrade ve auctions gereksiz sanki ?
Trade ve auctions yerine auctionhouse. Sohbet-gardiyani announcer messagesfilter yerine chatcontrol kullanabilir, blockedcommandsı skript veya ncp ile ayarlayabilir Mycommand ı skript ile ayarlabilir antiraini komutla yapabilir tceyi de silebilirsin bence :D
[DOUBLEPOST=1505362871,1505362812][/DOUBLEPOST]Sunucu da kullandığınız işlemciyi alabilir miyim ve sunucunuz ne zamandır açık ? [DOUBLEPOST=1505362895][/DOUBLEPOST]Veya sunucuda konsolu yoran skript var mı ya da çok variable birikmiş olabilir mi ?[DOUBLEPOST=1505362926][/DOUBLEPOST]Ya birde blackcore ne A:SDFAS:FDSA: sil allah aşkına
Gösterdiğiniz ilgiden ötürü çok teşekkürler öncelikle işlemci : Intel(R) Xeon(R) Cpu x5670 @ 2.93 Ghz (3 processors) verdiğiniz tavsiyeleri uygulayacagım tce plsini oto restart vs de kullanıyoruz sunucumuz 4 aydır aktif sunucu 16 gb aslında lobi fake lobi factions bunge aktif bir tek skyblock çalışmıyor tabiki black core bir arkadaş önermişti silerim iyi günler dilerim :D[DOUBLEPOST=1505370923][/DOUBLEPOST]
Gösterdiğiniz ilgiden ötürü çok teşekkürler öncelikle işlemci : Intel(R) Xeon(R) Cpu x5670 @ 2.93 Ghz (3 processors) verdiğiniz tavsiyeleri uygulayacagım tce plsini oto restart vs de kullanıyoruz sunucumuz 4 aydır aktif sunucu 16 gb aslında lobi fake lobi factions bunge aktif bir tek skyblock çalışmıyor tabiki black core bir arkadaş önermişti silerim iyi günler dilerim :D

çok veri birikmiş olabilir evet hosta ticket açtıgımızda bunlardan alakalı olamayacağını vs söylemişlerdi

Gösterdiğiniz ilgiden ötürü çok teşekkürler öncelikle işlemci : Intel(R) Xeon(R) Cpu x5670 @ 2.93 Ghz (3 processors) verdiğiniz tavsiyeleri uygulayacagım tce plsini oto restart vs de kullanıyoruz sunucumuz 4 aydır aktif sunucu 16 gb aslında lobi fake lobi factions bunge aktif bir tek skyblock çalışmıyor tabiki black core bir arkadaş önermişti silerim iyi günler dilerim :D[DOUBLEPOST=1505370923][/DOUBLEPOST]

çok veri birikmiş olabilir evet hosta ticket açtıgımızda bunlardan alakalı olamayacağını vs söylemişlerdi
Fazla skript variablesi sunucunuzda leş gibi tps düşüşüne sokar bence alakası var .D

Öncelikle Yorumunuz Biraz İlginç Geldi. Trade ve auctions yerineAuctionHouse u Kullanması İçin Satın Alması Lazım. Arkadaşın Paypalı Var mı Bilmiyoruz. Onu Geçtim Leak Kullanırsa Daha Büyük Sıkıntı Çıkar. NCP Sunucu İçin En Gereksiz Plugin Olur Sadece Komut Engelleyecekse. Onun Dışında MyCommand Plugini Varken Niye Skripte Döküyor? Daha Mantıklı Önerilerde Bulunmalısınız. Önerim İse Sunucuyu Komple Kapatıp Açman Ram Dağılımında da Boşluklar Bıraklamlısın

Öncelikle Yorumunuz Biraz İlginç Geldi. Trade ve auctions yerineAuctionHouse u Kullanması İçin Satın Alması Lazım. Arkadaşın Paypalı Var mı Bilmiyoruz. Onu Geçtim Leak Kullanırsa Daha Büyük Sıkıntı Çıkar. NCP Sunucu İçin En Gereksiz Plugin Olur Sadece Komut Engelleyecekse. Onun Dışında MyCommand Plugini Varken Niye Skripte Döküyor? Daha Mantıklı Önerilerde Bulunmalısınız. Önerim İse Sunucuyu Komple Kapatıp Açman Ram Dağılımında da Boşluklar Bıraklamlısın
Crayzauctions kullansın ozaman. Ayrıyeten ncp komut engelleme özelliğine sahip o özelliğini kullanınca eklenti diğer amaçlarından sapmıyor :D MyCommand işlevini skript ile yapabilir Plugin orda gereksiz yer alıyor.[DOUBLEPOST=1505471904,1505470564][/DOUBLEPOST]
Ayrıyeten leak kullanması orijinalinden bir şey değiştirmez. Arkadaş 10GB Batihost rami diyor batihostun sunduğu işlemciler iyi zaten. Ayrıyeten Paypalı olmasına gerek yok ininal ile her şey alınabiliyor.[DOUBLEPOST=1505472150][/DOUBLEPOST]Kardeşim aklıma geldi de çok redstone sistemi çok olabilir. Yani 25 kişi geldi 25 kişinin de redstone devresi acayip tps düşüşüne sebep olabilir. Fazla yani acayip derecede kastırabilcek redstone sistemlerinden kurtulmak için bu eklentiyi kullabilirsin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1505613844][/DOUBLEPOST]@cRabLex Gelişme var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı