Yardım Komutları Yaza Bot

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BadNW

Koydum Çalışma Masasını

Discord:

GöktuğYeşil#8808

Elmaslar
57
Puanlar
8.860
Herkese Merhaba sizlerden bir skript istiyeceğim Yardım Edenlere şimdiden teşekkürler

Mesela op lar yani yetkililer chata yagmuru kapapt yazdıgı zaman chatte herkezin görecegi şekilde bir bot yağmur kapanmıştır diyip yağmuru kapatacak yapacaklara ve yardımı olacaklara şimdiden teşekkürler

b3nt.

Someone in life.
Elmaslar
104
Puanlar
0
Sanırım skript ile pek bir aran yok. Sana anlıyacağın dilden bir kod yazdım. "Execute console command" kısmından sonra tırnak işareti içerisinde yazan bölümde yazılan yazı, konsol tarafından gerçekleştirilecek işlemdir. Örneğin oraya "toggledownfall" yerine "gamemode 1" yazsaydık; yağmurun kapanması (veya açılması) yerine oyuncunun oyun modu değişecekti. Sende tırnak içerisindeki kodları değiştirerek farklı işlemler yapabilirsin. Eğer bir sorun ile karşılaşırsan bana skype adresim üzerimden ulaşabilirsin. Skype adresim; live:b3ntol

Kod link; hastebin

BadNW

Koydum Çalışma Masasını

Discord:

GöktuğYeşil#8808

Elmaslar
57
Puanlar
8.860
Sanırım skript ile pek bir aran yok. Sana anlıyacağın dilden bir kod yazdım. "Execute console command" kısmından sonra tırnak işareti içerisinde yazan bölümde yazılan yazı, konsol tarafından gerçekleştirilecek işlemdir. Örneğin oraya "toggledownfall" yerine "gamemode 1" yazsaydık; yağmurun kapanması (veya açılması) yerine oyuncunun oyun modu değişecekti. Sende tırnak içerisindeki kodları değiştirerek farklı işlemler yapabilirsin. Eğer bir sorun ile karşılaşırsan bana skype adresim üzerimden ulaşabilirsin. Skype adresim; live:b3ntol

Kod link; hastebin
Skype İstek Attım kabul edermisiniz[DOUBLEPOST=1512672010,1512671932][/DOUBLEPOST]

Kod link; hastebin
Skype İstek Attım kabul edermisiniz

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
712
Puanlar
15.120
Yer
Suriye
send "yazı" dan sonraki to players da bütün oyunculara gönderir to player olsaydı sadece komudu kullanana.

b3nt.

Someone in life.
Elmaslar
104
Puanlar
0
send "yazı" dan sonraki to players da bütün oyunculara gönderir to player olsaydı sadece komudu kullanana.
Bilerek tüm oyunculara göndermek istedim. Yaptığım olayın farkındayım, teşekürler. :<3:

I

IrfanDmn

Ziyaretçi
Daha modern bir şey mi ayarlarsak sunucun için ya ? Hani dediğin de olur da bence oylamalı bir sistem olsun. Yağmur yağarsa, gece olursa oylama yapsın ?

BadNW

Koydum Çalışma Masasını

Discord:

GöktuğYeşil#8808

Elmaslar
57
Puanlar
8.860
Daha modern bir şey mi ayarlarsak sunucun için ya ? Hani dediğin de olur da bence oylamalı bir sistem olsun. Yağmur yağarsa, gece olursa oylama yapsın ?
evt olabilir benim amacım bu botu ilerletmek mesela atıyorum ilk başta yetkililerde olacak sonra bu bot rehberlerin yerini alacak yavaş yavaş ilerletecegiz

samoi

one is glad to be of service
Emekli

Discord:

mudlusamoi#5646

Elmaslar
1.383
Puanlar
19.760
Yer
Bursa
Minecraft
smt287
evt olabilir benim amacım bu botu ilerletmek mesela atıyorum ilk başta yetkililerde olacak sonra bu bot rehberlerin yerini alacak yavaş yavaş ilerletecegiz
Kod:
variables:
    {gece.oylamasi.hayir} = 0
    {gece.oylamasi.evet} = 0

at 20:00:
    set {gece.oylamasi.izin} to true
    broadcast " "
    broadcast " &7> &bZaman oylaması başladı!"
    broadcast " &7> &bGündüz için &4/evet &b,"
    broadcast " &7> &bGece için &4/hayir &byazın."
    broadcast " &7> &bOylamanın bitmesine 1 dakika kaldı."
    broadcast " "
    wait 1 minute
    delete {gece.oylamasi.izin}
    if {gece.oylamasi.evet} is greater than or equal to {gece.oylamasi.hayir}:
        broadcast " &7> &aOylama sonucunda gündüz seçildi, iyi oyunlar dileriz."
        wait 1 second
        execute console command "time set day"
        delete {gece.oylamasi.evet}
        delete {gece.oylamasi.hayir}
    if {gece.oylamasi.hayir} is greater than or equal to {gece.oylamasi.evet}:
        broadcast " &7> &aOylama sonucunda gece seçildi, iyi oyunlar dileriz."
        delete {gece.oylamasi.evet}
        delete {gece.oylamasi.hayir}

command /evet:
    trigger:
        if {gece.oylamasi.izin} is set:
            if {gece.oylamasi.tek.%player%} is not set:
                set {gece.oylamasi.tek.%player%} to true
                add 1 to {gece.oylamasi.evet}
                send " &7> &aOyunuzu &4GÜNDÜZ &aolarak verdiniz."
                wait 1 minute
                delete {gece.oylamasi.tek.%player%}
            else:
                send " &7> &cZaten oylamaya katılmışsın."
        else:
            send " &7> &cBu komut sadece zaman oylaması başlayınca çalışmaktadır."

command /hayir:
    trigger:
        if {gece.oylamasi.izin} is set:
            if {gece.oylamasi.tek.%player%} is not set:
                set {gece.oylamasi.tek.%player%} to true
                add 1 to {gece.oylamasi.hayir}
                send " &7> &aOyunuzu &4GECE &aolarak verdiniz."
                wait 1 minute
                delete {gece.oylamasi.tek.%player%}
            else:
                send " &7> &cZaten oylamaya katılmışsın."
        else:
            send " &7> &cBu komut sadece zaman oylaması başlayınca çalışmaktadır."
Buyur daha önce kodlamıştım. @IrfanDmn'da bana yetişmeye çalışsın :)

I

IrfanDmn

Ziyaretçi
O akıllı bot olayını da yaparız o da sorun değil de skripte gerek yok hani :D Samet gibi hep skript skript ağlattınız sunucuyu :D

Orco

Yay Yok, İskelet Yok

Discord:

orcununal#5644

Elmaslar
62
Puanlar
4.170
Herkese Merhaba sizlerden bir skript istiyeceğim Yardım Edenlere şimdiden teşekkürler

Mesela op lar yani yetkililer chata yagmuru kapapt yazdıgı zaman chatte herkezin görecegi şekilde bir bot yağmur kapanmıştır diyip yağmuru kapatacak yapacaklara ve yardımı olacaklara şimdiden teşekkürler
Buyrun Hastebin: hastebin
Kod:
options:
    sunucu: &e&m-----[-&b&lSunucu&e&m-]----
command /yagmurukapat:
    permission: yagmur.kapa
    permission message: &c&lBu Komutu Kullanmak Icin Yetkiniz Yok &b!
    usage: &e/yagmurukapat
    trigger:
        execute player command "/weather clear"
        wait 1 second
        send "{@sunucu}&7> &bYetkili &4%player% &bTarafindan &a%world% &bAdli Dunyanın Yagmuru Kapatilmistir" to all players

#  Skript By - Orco.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı