Sol Reklam

Çözüldü Yardım Gerekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
Puanlar
4.350
Merhabalar bi skript üzerinde çalışıyorum bilgim yetmediginden yardım almak istedim ve bi konu açtım, sorunum şu aşşagıdaki kodda gördügünüz üzere {tas.%arg-1%} bunun içerisinde 10000 taşım var ve envanterimde 64 tanesini alacak kadar yerim var normalde 64 taneyi verip 10000 tanenin hepsini siliyor benim istedigim kısmı 10000 tanenin içinden 64 taneyi silsin yani envanterimde olan boşluk kadarını bana verip {tas.%arg-1%} den bana verdigi miktarı silsin istiyorum yardım edecek varsa sevinirim.

Kod:
command /tasver [<player>] [<text>]:
    executable by: console
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 1 is online:
                if arg 2 is "tas":
                    give 64 cobblestone to arg 1
                    remove 64 from {tas.%arg-1%}

command /tas:
    trigger:
        open chest with 1 rows named "&aDeneme" to player
        wait 0.01 tick
        format slot 0 of player with 16 cobblestone named "&8deneme" to close then run "tasver %player% tas"

Son düzenleme:
Hiçbişi anlamadım dostum, daha net, kısa ve öz anlatırsan belki yardımcı olabilirim.

Hiçbişi anlamadım dostum, daha net, kısa ve öz anlatırsan belki yardımcı olabilirim.
Olay şu dostum {tas.%arg-1%} bunun içinde 10000 taş varsa envanterimde olan boşluk kadarını bunun içinden versin istiyorum mesela envanterimde 64 tanesini alacak kadar boşluk varsa 64 taneyi versin ve {tas.%arg-1%} den 64 taneyi eksiltsin 10000 taştan 64 tane eksilecek bunu yapamayorum işte.

Skriptte matematik sistemi ile birşeyler yapılabilir ama ben matematik sistemini bilmiyorum, yani hesaplama işleriyle falan. Bilen birisi varmıdır bilmem. @bertek41

Pc olmadığı için pek yardımcı olamayacağım ama 2-3 şey söyleyeyim. if {tas.%arg-1%} is greater than or equal to 10000: ile tas ın boyutunu ölçebilirsin sonra if player has enough space for 64 cobblestone: ile oyuncunun envanterinde 64 kırıktaş için yer var mı diye kontrol edersin o açtığın menüde de close then yerine direkt run yaparsan menü kapanmadan çoklu çeviri yapabilir oyuncular.

Pc olmadığı için pek yardımcı olamayacağım ama 2-3 şey söyleyeyim. if {tas.%arg-1%} is greater than or equal to 10000: ile tas ın boyutunu ölçebilirsin sonra if player has enough space for 64 cobblestone: ile oyuncunun envanterinde 64 kırıktaş için yer var mı diye kontrol edersin o açtığın menüde de close then yerine direkt run yaparsan menü kapanmadan çoklu çeviri yapabilir oyuncular.
Saolasın bi ara denerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı