Sol Reklam

Çözüldü Yardım edin serverim....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beratcan06

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Puanlar
0
bana 1.8 pvp ye uyarlanmış spigot essentials lazım groupmanageri felan bırlıkte acilen arkadaşlar bide sunucuya katıldıgımda (+) player joined the game diyor bunu kaldıramadım hangı plugınv erıyordur sızce ?lütfen yardım

deathmessages diye plugin varmı sunucunuzda?

bana 1.8 pvp ye uyarlanmış spigot essentials lazım groupmanageri felan bırlıkte acilen arkadaşlar bide sunucuya katıldıgımda (+) player joined the game diyor bunu kaldıramadım hangı plugınv erıyordur sızce ?lütfen yardım
(+) player joined the gam ya essentials'da yada skrip'te

NoCryTeam SkyBlock Plugin Paketi V.2 indir ordaki essentiasl groupmanageri filan al.

arkadaşlar bide sunucuya katıldıgımda (+) player joined the game diyor bunu kaldıramadım hangı plugınv erıyordur sızce ?lütfen yardım
Kardeşim bu dediğini 3-4 tane plugin ile yapılıyor
Authme > config > customJoinMessage bölünü bir kontrol et
Essentials > config > custom-join-message kısmı ile custom-quit-message bölümünü kontrol ediniz
Deathmessges > config > General_Messages kısmını bir kontrol et

Beyler essentials yuklemedıgım halde yazıyor onu farisbaamer arkadaşımız dedıgıne bakıcam authmeye bi dakika bu arada ılgılenen herkese tesekkurler[DOUBLEPOST=1516558908,1516558759][/DOUBLEPOST]arkadaşlar authmede öle bı bölg bulamadım[DOUBLEPOST=1516559182][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar birde sunucuda essentials varken başda world ismi yazıyor sonra grup sonra ısım kaldıramadım o world ismini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı