Sol Reklam

Çözüldü Yardım Edebilirmisiniz TPS Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muratttttttt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.588
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Muratttttttt

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
104
Puanlar
6.560
Minecraft
Murok

Discord:

Muro#9292

Merhaba Arkadaşlar,
Her gün sunucumda olan lag sorununa çözüm arıyorum fakat bulamıyorum buda sinirimi çok bozuyor.
TPS 60 I geçtiğimizde yerlerde oluyor ve lag çok oluyor oyuncularda çok şikayetçi bu durumda
Görüntü Aşağıdadır.
XE0rkj.png

Lütfen sorunu nasıl çözeceğim hakkında yardımcı olurmusunuz.
İster PM İster Skype

Sunucunuzun ram miktari nedir ?

Fazla mob fazla yere atılan eşyalar fazla spawner kısıtlama getirseniz iyi olur. clearlag süresini azaltın.[DOUBLEPOST=1508667733,1508667628][/DOUBLEPOST]her adada yaklasık 1 steak golem var tek tek bakıyorum sizce bu lag yapmazda ne yapar :D[DOUBLEPOST=1508667851][/DOUBLEPOST]suanda 56 oyuncu var her birinde 10 adet olsa 560 spawner eder dakika bası spawner veriyorsunuz? sizce lag yapmazmı bu

Sunucunuzun ram miktari nedir ?
Sunucuda Toplam 16 Gb SkyBlockda 8 Gb Ram bulunmaktadır.
Fazla mob fazla yere atılan eşyalar fazla spawner kısıtlama getirseniz iyi olur. clearlag süresini azaltın.[DOUBLEPOST=1508667733,1508667628][/DOUBLEPOST]her adada yaklasık 1 steak golem var tek tek bakıyorum sizce bu lag yapmazda ne yapar :D[DOUBLEPOST=1508667851][/DOUBLEPOST]suanda 56 oyuncu var her birinde 10 adet olsa 560 spawner eder dakika bası spawner veriyorsunuz? sizce lag yapmazmı bu
Haklısın.

Sunucuda Toplam 16 Gb SkyBlockda 8 Gb Ram bulunmaktadır.

Haklısın.
Lutfen kısıtlama getirin. skript ilede olabilir diye bilmekteyim pluginle alakası yok bizzat pluginlerinizi ezbere biliyorum biliyorsunuz bunu siz cok fazla spawner var yanımızdaki adada adam resmen spawner satıyor 1 steak spawner satıyor lütfen dagıtmayın spawner artık zaten oyunda skyblockun amacı spawner kasmak gelişmek ama siz direk verince yapacak birşeyde kalmıyor.

TPS işlemciden kaynaklıdır, işlemciniz nedir acaba?

TPS işlemciden kaynaklıdır, işlemciniz nedir acaba?
Alakası olabilir ancak adamın sunucusuna gelsenize 2dk :D her oyuncuda en az 1 steak spawner var adamda 6 chest spawner dolu daha koymadı sizce koyulan spawner sayısı kaçtır? onlinede yüksek herkeste 10 adet olsun en az olmazda en az 1 steak vardır eminim en düşük ihtimal 10 diyelim biz 50 online desek siz düşünürmüsünüz? vallahi ben vds olsam isyan ederim[DOUBLEPOST=1508669597,1508669371][/DOUBLEPOST]ayrıca netheri ve endi lütfen kapatın boş yapılar ve pluginler bulundurmayın

Spawner çok diyorsunuzda illa sunucuyumu sıfırlayalım onumu istiyorsun ?

2 dakikada bir otomatik /stoplag çekerseniz tps yükseliyor :D

Kullandığın işlemci, ayrıyeten timings sonuçları ve logları atarsan hatta birde eklenti listeni atarsan yardımcı olurum

Benim Önerim :
HEDİYE GOLEM SPAWNERİ KALDIRIN PARA İLE SATIN.
NEDEN Mİ DİYOR İSEN : HERKES YAN ÇAR KURAR İP DEĞİŞTİREREK.
1 GÜN BOYUNCA YAPSAN 50 STACK GOLEM YAPARSIN ÜŞENMEZ İSEN :D
______________________________________________________________________________________________
[DOUBLEPOST=1509035134,1509035093][/DOUBLEPOST]
Benim Önerim :
HEDİYE GOLEM SPAWNERİ KALDIRIN PARA İLE SATIN.
NEDEN Mİ DİYOR İSEN : HERKES YAN ÇAR KURAR İP DEĞİŞTİREREK.
1 GÜN BOYUNCA YAPSAN 50 STACK GOLEM YAPARSIN ÜŞENMEZ İSEN :D
______________________________________________________________________________________________
YANİ HEDİYEDE SPAWNER FELAN VERMEYİN AYRETTEN İSTERSENİZ SUNUCUDAKİ GOLEMLERİDE SİLİN :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı