volkanBabo
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Puanlar
- 6.230
on chat:
loop all players:
if loop-player is in "eggwarsdünyadı"
add loop-player to {_eggwars::*}
send "&7%player% &8&l» &f%colored message%" to {_eggwars::*}
Bu Scripti yaklasık 3 sene önce bulmuş olsaydım, Türkiyenin "ilk" Bungeecord desteği olmadan HUB sunucusu benim olacaktı :/Kod:on chat: loop all players: if loop-player is in "eggwarsdünyadı" add loop-player to {_eggwars::*} send "&7%player% &8&l» &f%colored message%" to {_eggwars::*}
"EggWarsDünyadı" Yerine Ne YazacağımKod:on chat: loop all players: if loop-player is in "eggwarsdünyadı" add loop-player to {_eggwars::*} send "&7%player% &8&l» &f%colored message%" to {_eggwars::*}
"EggWarsDünyadı" Yerine Ne Yazacağım
{_eggwars::*} Yazan yerde ne oluyor ?? ne yazmalıyım Onun YerineEggWars lobi dünyası adı neyse onu
{_eggwars::*} Yazan yerde ne oluyor ?? ne yazmalıyım Onun Yerine
Ama EggWarsı örnek verdim {_eggwars::*} yerine ne yazıyım pvp serveri için
Diyelim pvp worldünde bu skripti yazdık oyuncuların yazdığı diğer worldlerde gözükmezmi???onun için ayrı konu açarsın, bunun ile alakalı değil.
şimdi diyelin pvp worldünde senin dediğin skripti yaptım diğer worldde kimse görmezmi[DOUBLEPOST=1504810718,1504810605][/DOUBLEPOST]
Diyelim pvp worldünde bu skripti yazdık oyuncuların yazdığı diğer worldlerde gözükmezmi???
bütün eggwars yazan yerlere worldün adını mı yazcam??gözükmez ama eggwars kısımlarını pvp olarak değiştirmek gerek
b
bütün eggwars yazan yerlere worldün adını mı yazcam??
Tamam Deniyorum Şimdi[DOUBLEPOST=1504811961,1504811291][/DOUBLEPOST]eggwars yerlerine "pvp" yazacaksın. world adı yazılacak yere de adını.
Tamam Deniyorum Şimdieggwars yerlerine "pvp" yazacaksın. world adı yazılacak yere de adını.
Olmadı Nasıl Yapmam Gerekiyor Gerekn Bir Plugin Varmı??[DOUBLEPOST=1504812515][/DOUBLEPOST]OLMADI ne yapmam Gerekiyoreggwars yerlerine "pvp" yazacaksın. world adı yazılacak yere de adını.