Sol Reklam

Yapancı Plug.Dj Odalarını Trollüyoruz :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Garp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 853
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
G

Garp

Ziyaretçi
@theKomut , @SpaRtaGuy ve Ben yabancı plug.dj odalarını Trollüyoruz 55 saat'lik video / 135 saat'lik video / Mehter Marşları ve en önemlisi Ölürüm Türkiyem şarkısını açarak trolledik :D
upload_2017-8-21_23-21-14.png

link atarsanız bende gelirim :'D

Arkadaşlar bu yaptığınız bir bana mı komik gelmiyor ?
Düşünsenize biri mc-tr plug.dj adresine gelip 55 saatlik video açıyor. Adamların müzik keyfini tamamen bozmuş oluyorsunuz size çok komik gelse bile...
Sonra yok yabancılar bize düşman siz böyle troll yaptığınızı sanıp böyle şeyler yaparsanız tabi sevmezler.
Bence bundan vazgeçin iyi forumlar!

Düşünsenize biri mc-tr plug.dj adresine gelip 55 saatlik video açıyor. Adamların müzik keyfini tamamen bozmuş oluyorsunuz size çok komik gelse bile...
Sonra yok yabancılar bize düşman siz böyle troll yaptığınızı sanıp böyle şeyler yaparsanız tabi sevmezler.
Bence alakası bile yok biz açıp kapattık sorabilirsin gelen arkadaşlara düşman olmak isteyen zaten olur + gelmediğin için böyle bi yorum yaptın
3 saniye açtık daha sonra kapattık.
Biz kendi aramıza mesajlaşıyoruz gelmiş bize laf ediyorlar. Tamam bunu geçtim Ölürüm Türkiyem açıyor kimsenin müzik dinlemesine kast bile etmiyoruz normal dinliyoruz videoyu kapatım bizi şarkı listesinde 1 saat banlamak nedir üstüne üstlük hakaretler birde.
Yani yorumunuz çok yanlış oldu.

Dostum Düşüncene Saygım Tabi ki var. Fakat arkadaşlar başlıkta'ta belirttiği gibi bir trol yapmışlar. Yeri Geldiğinde Yapılması Gereken Şeyler zaten, gerek yabancılar gerekse biz. "Sonra yok yabancılar bize düşman" sözün için ise; Biz zaten birkaç ülke hariç bütün ülkeler ile aramız iyi değil. Burada bu konulara daha derine inmek istemem. Fakat gidipte yabancıların marşlarınımı çalsalardı? Bizim kendimizi, Onlara sevdirme - beğendirme gibi bir isteğimiz yok ve hiçbir zamanda olmayacak. Belki fazla ileri gittim ama o sözün hoş olmamıştı. İyi forumlar.
[DOUBLEPOST=1503349652,1503349581][/DOUBLEPOST]
@theKomut , @SpaRtaGuy ve Ben yabancı plug.dj odalarını Trollüyoruz 55 saat'lik video / 135 saat'lik video / Mehter Marşları ve en önemlisi Ölürüm Türkiyem şarkısını açarak trolledik :D
Eki Görüntüle 13830
Keşke Erken Görseydimde bende Gelseydim canım :pardon:

Bence alakası bile yok biz açıp kapattık sorabilirsin gelen arkadaşlara düşman olmak isteyen zaten olur + gelmediğin için böyle bi yorum yaptın
3 saniye açtık daha sonra kapattık.
Biz kendi aramıza mesajlaşıyoruz gelmiş bize laf ediyorlar. Tamam bunu geçtim Ölürüm Türkiyem açıyor kimsenin müzik dinlemesine kast bile etmiyoruz normal dinliyoruz videoyu kapatım bizi şarkı listesinde 1 saat banlamak nedir üstüne üstlük hakaretler birde.
Yani yorumunuz çok yanlış oldu.
3 saniye sonra kapatıyorsanız bir şey diyemem fakat ben bunu başka yerlerde de gördüm gidip troll yaptığını sanıyorlar açıp kapatmıyorlar ondan dolayı böyle bir mesaj yaptım ve hala geçerlidir mesajım.

3 saniye sonra kapatıyorsanız bir şey diyemem fakat ben bunu başka yerlerde de gördüm gidip troll yaptığını sanıyorlar açıp kapatmıyorlar ondan dolayı böyle bir mesaj yaptım ve hala geçerlidir mesajım.
Biz şuan o sunucuda bile değiliz zaten Plug.Dj artık gelişti belirli süre üzeri olan şarkılar otomatik olarak kapatılıyor.
Tabi bot sistemleri var ise.

Arkadaşlar haklı ben merhaba gibi biseyler yaziyorum onlarin diline çevirerek ama onlar türklerin sinir bozucu oldugunu ws söylüyor

Arkadaşlar haklı ben merhaba gibi biseyler yaziyorum onlarin diline çevirerek ama onlar türklerin sinir bozucu oldugunu ws söylüyor
Bide Gidip ATATÜRK Desene. Nasıl çıldırıyor çocuklar :'D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı