G
Garp
Ziyaretçi
@theKomut , @SpaRtaGuy ve Ben yabancı plug.dj odalarını Trollüyoruz 55 saat'lik video / 135 saat'lik video / Mehter Marşları ve en önemlisi Ölürüm Türkiyem şarkısını açarak trolledik :D
Özelden atıyım yasak olabilir :Dlink atarsanız bende gelirim :'D
tamam bekliyorum haklıısn yasaktırÖzelden atıyım yasak olabilir :D
Bence alakası bile yok biz açıp kapattık sorabilirsin gelen arkadaşlara düşman olmak isteyen zaten olur + gelmediğin için böyle bi yorum yaptınArkadaşlar bu yaptığınız bir bana mı komik gelmiyor ?
Düşünsenize biri mc-tr plug.dj adresine gelip 55 saatlik video açıyor. Adamların müzik keyfini tamamen bozmuş oluyorsunuz size çok komik gelse bile...
Sonra yok yabancılar bize düşman siz böyle troll yaptığınızı sanıp böyle şeyler yaparsanız tabi sevmezler.
Bence bundan vazgeçin iyi forumlar!
dartux#6005
Arkadaşlar bu yaptığınız bir bana mı komik gelmiyor ?
Düşünsenize biri mc-tr plug.dj adresine gelip 55 saatlik video açıyor. Adamların müzik keyfini tamamen bozmuş oluyorsunuz size çok komik gelse bile...
Sonra yok yabancılar bize düşman siz böyle troll yaptığınızı sanıp böyle şeyler yaparsanız tabi sevmezler.
Bence bundan vazgeçin iyi forumlar!
@theKomut , @SpaRtaGuy ve Ben yabancı plug.dj odalarını Trollüyoruz 55 saat'lik video / 135 saat'lik video / Mehter Marşları ve en önemlisi Ölürüm Türkiyem şarkısını açarak trolledik :D
Eki Görüntüle 13830
3 saniye sonra kapatıyorsanız bir şey diyemem fakat ben bunu başka yerlerde de gördüm gidip troll yaptığını sanıyorlar açıp kapatmıyorlar ondan dolayı böyle bir mesaj yaptım ve hala geçerlidir mesajım.Bence alakası bile yok biz açıp kapattık sorabilirsin gelen arkadaşlara düşman olmak isteyen zaten olur + gelmediğin için böyle bi yorum yaptın
3 saniye açtık daha sonra kapattık.
Biz kendi aramıza mesajlaşıyoruz gelmiş bize laf ediyorlar. Tamam bunu geçtim Ölürüm Türkiyem açıyor kimsenin müzik dinlemesine kast bile etmiyoruz normal dinliyoruz videoyu kapatım bizi şarkı listesinde 1 saat banlamak nedir üstüne üstlük hakaretler birde.
Yani yorumunuz çok yanlış oldu.
Biz şuan o sunucuda bile değiliz zaten Plug.Dj artık gelişti belirli süre üzeri olan şarkılar otomatik olarak kapatılıyor.3 saniye sonra kapatıyorsanız bir şey diyemem fakat ben bunu başka yerlerde de gördüm gidip troll yaptığını sanıyorlar açıp kapatmıyorlar ondan dolayı böyle bir mesaj yaptım ve hala geçerlidir mesajım.
dartux#6005
Arkadaşlar haklı ben merhaba gibi biseyler yaziyorum onlarin diline çevirerek ama onlar türklerin sinir bozucu oldugunu ws söylüyor