Arkadaşlar rıca etsem şöyle bir skript yaparmısınız. Server'da kişi 1 kömür bloğu kırdığında 1 xp kazanacak. Yani ben kazma ile 1 kömür bloğu kırdığımda bana 1 xp gelecek. Her kırdıgığımda 1xp eklenecek. Şimdiden teşekkürler.
on break coal block:
add 1 to player's level
Teşekkürler dostum! ayrıca bir isteğim daha var. Oyunda oyuncu her saman balyasını kırdığında 0.50 xp kazansın ancak saman balyası yere düşmesin bunu yapabilirmisiniz. Aynı kömür bloğu sistemi gibi sadece xp'si daha düşük ve saman balyasını kırınca yere düşmeyecek.Bunu Deneyin Hocam
Kod:on break coal block: add 1 to player's level
Teşekkürler dostum! ayrıca bir isteğim daha var. Oyunda oyuncu her saman balyasını kırdığında 0.50 xp kazansın ancak saman balyası yere düşmesin bunu yapabilirmisiniz. Aynı kömür bloğu sistemi gibi sadece xp'si daha düşük ve saman balyasını kırınca yere düşmeyecek.
on break 170:
clear drops
add 0.5 to player's level
Dostum item silmekte hata veriyor. drops kısmı hatalı.Kod:on break 170: clear drops add 0.5 to player's level
Dostum item silmekte hata veriyor. drops kısmı hatalı.
![]()
Yine drop kısmı hata verdi dostum.drops olan yeri drop yapmayı dene
Yine drop kısmı hata verdi dostum.
Var dostum, bir önceki attığın skript çalıştı. Bu skript için gerekli bir pl varmı?Gerekli Pller VArmı
Hepsini yükledim ancak yine aynı hatayı veriyor. Skript'teki drop kodu hatalı.[DOUBLEPOST=1516621266,1516619533][/DOUBLEPOST]Bi bak hocam
HTML:Skript RandomSK SharpSK SkDragon Skquery skrayfall Tuske Umbaska WildSkript
Hepsini yükledim ancak yine aynı hatayı veriyor. Skript'teki drop kodu hatalı.Bi bak hocam
HTML:Skript RandomSK SharpSK SkDragon Skquery skrayfall Tuske Umbaska WildSkript
Yok dostum, bu sefer saman balyası kırılmıyor her kırdığımda yerine geliyor ve ayrıca xp falan da vermiyor.hatayı yapmışım k.b hocam
şunu deneyin
Kod:on break 170: cancel event add 0.5 to player's level