- Elmaslar
- 8
- Puanlar
- 0
Yardım cı olabilirim skype harunbaba41Merhaba Arkadaşlar Web Sitesi Var Serverin Meslea Oyuncular Vip Aldında manuadd %player% vip yaziyorum çalışıyor ama spawner leri nasil y apcam sitede mesela elmas spawner bunun skripti var bende
hastebin burda skript
sorunda orda işte mesela nasil verebilirim vipi söyle veriyorum manuadd %player% vipSpawner Verme Skriptinizi Vip Verme Gibi Yazıcaksınız?
hastebin de yaziyor yukarda[DOUBLEPOST=1516737172,1516737139][/DOUBLEPOST]mamixicix12 spawner ların kodunu veya tam ismini verebilirsen hallederiz.
ne yapmam gerek yani >)Skript bilmediğim halde spawner verme kısmında hata yapmışsınız yani bir komut yok ortada ve verilen şey belirsiz anlamadım yani :D
command /sitesp [<text>]:
trigger:
if command sender is console:
execute console command "manuadd %arg 1% vipismi"
execute console command "give %arg 1% 52 1 name:&eSpawner_&fİsme"
send "&e%arg 1% &3Sitemizden &6Spawner ismi &3Aldı!" to all players
websendde skript komutlarını çalıştıramıyorum benKod:command /sitesp [<text>]: trigger: if command sender is console: execute console command "manuadd %arg 1% vipismi" execute console command "give %arg 1% 52 1 name:&eSpawner_&fİsme" send "&e%arg 1% &3Sitemizden &6Spawner ismi &3Aldı!" to all players
Bu skripti kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
siz beni çok yanlış anlamışsınız ben sitede şu komudu yazıyorum manuadd %player% vip oyuncu siteden vip alınca ototmatik oluyor ama mesela demir spawner için ne yazıcam
command /sitesp [<text>]:
trigger:
if command sender is console:
execute console command "give %arg 1% 52 1 name:&eSpawner_&fİsme"
send "&e%arg 1% &3Sitemizden &6Spawner ismi &3Aldı!"
give %player% 52 1 name:Spawner_ismi