muhammed emre
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Puanlar
- 0
♆ Lexa's#4040
GENÇLER 1.8 SKYBLOCK SERVERİ VAR VE BİZ BU SERVERDE WARPLARA GİTTİĞİMİZDE YA DA İLK SERVERE GİRİLDİĞİNDE ÖNÜMÜZDE YAZI ÇIKMASINI İSTİYORUZ MESELA HOŞGELDİNİZ DİYE YAZI ÇIKICAK BUNU HANGİ PLUGİNLE NASIL YAPARIZ YARDIM LAZIM ACİL
HolographicDisplays Sorun Çözüldüyse Bildir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
GENÇLER 1.8 SKYBLOCK SERVERİ VAR VE BİZ BU SERVERDE WARPLARA GİTTİĞİMİZDE YA DA İLK SERVERE GİRİLDİĞİNDE ÖNÜMÜZDE YAZI ÇIKMASINI İSTİYORUZ MESELA HOŞGELDİNİZ DİYE YAZI ÇIKICAK BUNU HANGİ PLUGİNLE NASIL YAPARIZ YARDIM LAZIM ACİL
on authme login:
send player title "&6&lSUNUCUADI" with subtitle "&aSunucumuza hoşgeldin." for 5 seconds
MaskeliPeder#8352
on join:
wait 3 real seconds
execute console command "/title %player% title &c&lHOŞGELDİN"
♆ Lexa's#4040
on command "/warp lapis":
send " &7> &5Lapise gidiyorsunuz..."
send " &7> &aOtomatik lapis satışı mevcutur"
send " &7> &5Otomatik lapis kirdikca envantere gelmektedir."
on command "/warp arsalar":
send " &7> &5Arsalara gidiyorsunuz..."
send " &7> &aArsa almak icin ./p al yazininz."
send " &7> &5Otomatik arsa almak icin /p otomatik yaziniz."
send " &7> &aArsainiza Gitmek İcin ./p ev yaziniz."
send " &7> &5Arsalarda fly acmak icin ./fly yaziniz.
on command "/warp rutbehammadde":
send " &7> &5Rutbehammadde gidiyorsunuz..."
send " &7> &aSadece Asil Kahraman Kral Efsaneviler Girebilir.""
send " &7> &5Kolayca Kasilabilrisiniz Burda."
on command "/warp Boss":
send " &7> &5Bossa gidiyorsunuz..."
send " &7> &aBoss Kesince Odül Kazanabilrisiniz."
send " &7> &5Olüce item gidmez."
on command "/warp event":
send " &7> &5Evente gidiyorsunuz..."
send " &7> &aSadece Belirli günler yapılır."
on command "/warp madeneventi":
send " &7> &5Evente gidiyorsunuz..."
send " &7> &aSadece Belirli günler yapılır."
on command "/warp Arena":
send " &7> &5Areaya gidiyorsunuz..."
send " &7> &aDikkat Ediniz "
send " &7> &5Olünce item gider."
on command "/warp Edit":
send " &7> &5Edite gidiyorsunuz..."
send " &7> &aBurdan Kolayca P7 P8 OzelKazma kasabilirsiniz."
on command "/warp tamirci":
send " &7> &5Tamirciye gidiyorsunuz..."
send " &7> &6Burdan Esyalarinizi tamir edebilirsiniz.."
on command "/warp iksirci":
send " &7> &6Iksırcıye gidiyorsunuz..."
send " &7> &aBurdan iksir ve malzemerli alabilirsiniz."
on command "/warp Koylutakas":
send " &7> &5Koylutakasa gidiyorsunuz..."
send " &7> &aBurdan Kolayca Kazma Balta Olta Set Alabilirsiniz."
on command "/warp Hammadde":
send " &7> &5Hammaddeye gidiyorsunuz..."
send " &7> &aBurdan Odun kömür kiziltas kazip satarak para kazanabilirsiniz."
on command "/warp ench":
send " &7> &5Enche gidiyorsunuz..."
send " &7> &aBurdan Level karsilgi büyü basabilirsiniz."
on command "/warp orman":
send " &7> &5ormana gidiyorsunuz..."
send " &7> &aBurda klan kurup kale ve savasa bilirsiniz."
send " &7> &5Klan komutlari icin ./klanyardim yaziniz."
Buyur Düzenleyerek Kullanabilirsin
Kod:on command "/warp lapis": send " &7> &5Lapise gidiyorsunuz..." send " &7> &aOtomatik lapis satışı mevcutur" send " &7> &5Otomatik lapis kirdikca envantere gelmektedir." on command "/warp arsalar": send " &7> &5Arsalara gidiyorsunuz..." send " &7> &aArsa almak icin ./p al yazininz." send " &7> &5Otomatik arsa almak icin /p otomatik yaziniz." send " &7> &aArsainiza Gitmek İcin ./p ev yaziniz." send " &7> &5Arsalarda fly acmak icin ./fly yaziniz. on command "/warp rutbehammadde": send " &7> &5Rutbehammadde gidiyorsunuz..." send " &7> &aSadece Asil Kahraman Kral Efsaneviler Girebilir."" send " &7> &5Kolayca Kasilabilrisiniz Burda." on command "/warp Boss": send " &7> &5Bossa gidiyorsunuz..." send " &7> &aBoss Kesince Odül Kazanabilrisiniz." send " &7> &5Olüce item gidmez." on command "/warp event": send " &7> &5Evente gidiyorsunuz..." send " &7> &aSadece Belirli günler yapılır." on command "/warp madeneventi": send " &7> &5Evente gidiyorsunuz..." send " &7> &aSadece Belirli günler yapılır." on command "/warp Arena": send " &7> &5Areaya gidiyorsunuz..." send " &7> &aDikkat Ediniz " send " &7> &5Olünce item gider." on command "/warp Edit": send " &7> &5Edite gidiyorsunuz..." send " &7> &aBurdan Kolayca P7 P8 OzelKazma kasabilirsiniz." on command "/warp tamirci": send " &7> &5Tamirciye gidiyorsunuz..." send " &7> &6Burdan Esyalarinizi tamir edebilirsiniz.." on command "/warp iksirci": send " &7> &6Iksırcıye gidiyorsunuz..." send " &7> &aBurdan iksir ve malzemerli alabilirsiniz." on command "/warp Koylutakas": send " &7> &5Koylutakasa gidiyorsunuz..." send " &7> &aBurdan Kolayca Kazma Balta Olta Set Alabilirsiniz." on command "/warp Hammadde": send " &7> &5Hammaddeye gidiyorsunuz..." send " &7> &aBurdan Odun kömür kiziltas kazip satarak para kazanabilirsiniz." on command "/warp ench": send " &7> &5Enche gidiyorsunuz..." send " &7> &aBurdan Level karsilgi büyü basabilirsiniz." on command "/warp orman": send " &7> &5ormana gidiyorsunuz..." send " &7> &aBurda klan kurup kale ve savasa bilirsiniz." send " &7> &5Klan komutlari icin ./klanyardim yaziniz."
♆ Lexa's#4040
Kardeş Anlamadım KbChat'a demiyor. Önüne diyor. Yani title olarak :) Ve alıntı olduğunu yazarsan iyi olur.
MaskeliPeder#8352
olur böle hatalar üzülme ;)Kardeş Anlamadım Kb
♆ Lexa's#4040
Her İnsan Hata Yapar Yüzüne Vurmamak Önemli Dimi @EmirReizTR ?olur böle hatalar üzülme ;)
Her İnsan Hata Yapar Yüzüne Vurmamak Önemli Dimi @EmirReizTR ?
♆ Lexa's#4040
Dostum ama alıntı yapmışsın bu hata sayılmaz.
Renkli Nasıl Yapıcaz Olmuyor Çünkü
SharpSK addonu gerektirir.Kod:on authme login: send player title "&6&lSUNUCUADI" with subtitle "&aSunucumuza hoşgeldin." for 5 seconds
MaskeliPeder#8352
[DOUBLEPOST=1505053530,1505053422][/DOUBLEPOST]Benim sana verdiğim renkli onu deneRenkli Nasıl Yapıcaz Olmuyor Çünkü
Renkli Nasıl Yapıcaz Olmuyor Çünkü