Sol Reklam

vud / Professional Terraform Mimar'ı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RobityVud

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
120
Minecraft
vud

Discord:

VUD#7125

Herkese merhabalar, ben vud ilk öncelikle forum kullanmaya yeni başladım, amatörlüğüm için özürlerimi sunarım.

10 yıl'a aşkın süredir minecraft oyununu oynamaktayım 5 yıl içerisinde ise Minecraft Terraria / Terraform / Medieval, mimarlığı yapmaktayım bir kaç büyük projede çalıştım, şuan minecraft java edition sunucularında mimarlık görevini üstlenmek istiyorum, eğer sunucunuzda mimar eksiğiniz varsa ben vud'u çağırabilirsiniz,

İletişim Bilgileri:

[email protected]

Daha hızlı iletişime geçmek için discord adresim: KollariSwain#2492 eklerseniz detayları konuşalım :)

Herkese merhabalar, ben vud ilk öncelikle forum kullanmaya yeni başladım, amatörlüğüm için özürlerimi sunarım.

10 yıl'a aşkın süredir minecraft oyununu oynamaktayım 5 yıl içerisinde ise Minecraft Terraria / Terraform / Medieval, mimarlığı yapmaktayım bir kaç büyük projede çalıştım, şuan minecraft java edition sunucularında mimarlık görevini üstlenmek istiyorum, eğer sunucunuzda mimar eksiğiniz varsa ben vud'u çağırabilirsiniz,

İletişim Bilgileri:

[email protected]
Tema#1537 Discord üzerinden detayları konuşabiliriz.

Bloody#9635 ekleyebilir misin, detaylı şekilde konuşmak isterim.

Türkiyedeki ortalama serverların kalitesinin üstünde bir sunucuyla çalışmak isterseniz
Discorduma davet ederim BeyazPolis#1044

Tamamen baştan kodladığımız bir sunucumuz var. Riskli proje değil. Çoğunluğun sevdiği ancak Türkiye'de kalitelisi olmayan OPFaction. Ortalamanın altında sunucular bile +50 alıyor bu oyun modu ile.

Eğer hala çalışabileceğiniz bir sunucu arıyorsanız discordum Eness#1111

Hala boşta veya şu an bulunduğu yerden sıkıldıysan; büyük projemiz olan WorldOnline sunucusu üzerindeki safezonelar, dungeon buildleri vb. için sürekli ,ücretli ekip arkadaşımız olabilirsin.
-
İletişim bilgim, profilimde var .
-Sunucu ve başvuru detayı için, forum da, yetkili alım da ki konumuzu iyice okuyabilirsin. Ben Arley, yaşım:20 . :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı