Sol Reklam
  • Moderatör Ekibi Alımları Aktif!
    Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun moderatör ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.

Ürün Tanıtımı VoteToTalk - Oyuncularınızı oy vermeye teşvik etmek için onlara bir neden verin!

Gayet başarılı ve güzel bir eklenti olmuş piyasada çok aranan bir eklentiyi sunmanız güzel olmuş. Yukarıda çok yanlış yorumlar gördüm çok saçma, oyuncuyu zorlamak doğru değil gibisinden.

Arkadaşlar en iyi şekilde şoyle söylim bot saldırılarına karşı en güzel çözümlerden birtanesi VoteToTalk şimdi diyecekler ki ne alaka ? Clientlerle 10 hesap sunucuya sokup 10 hesaptan aynı anda yazı yazıyorlar. Mesaj yazmayı engellersen çözersin.... Olayları zorla vote verdirtmek olarak düşünmeyin.

Ama şu anda skript hala çok fazla cpu ve ram kullanmakta tabii eğer böyle şeyler yapmaya kalkarsak :D

yok öyle bişey yok yok yok yok kim söyledi sana bunu bu bilgiyi kimden aldın???? rezalet bir skript yazıp, yapabilecekleri bütün optimizasyon hatalarını kodda yapıp saçma sapan spark sonuçları alan sözde geliştiricilerin "skript çok fazla cpu ve ram kullanıyor" sözüne hala kim inanıyor? 7 yıldır skript kullanıyorum, ben niye görmedim böyle bir problemini? ha tabii ben optimize kullanıyorum, bunu ortaya sallayanların ise kodlarına ne ekledikleri meçhul. bir ürünün optimizasyonu senin kullanımına bağlıysa, o ürüne laf edemezsin.​

Gayet başarılı ve güzel bir eklenti olmuş piyasada çok aranan bir eklentiyi sunmanız güzel olmuş. Yukarıda çok yanlış yorumlar gördüm çok saçma, oyuncuyu zorlamak doğru değil gibisinden.

Arkadaşlar en iyi şekilde şoyle söylim bot saldırılarına karşı en güzel çözümlerden birtanesi VoteToTalk şimdi diyecekler ki ne alaka ? Clientlerle 10 hesap sunucuya sokup 10 hesaptan aynı anda yazı yazıyorlar. Mesaj yazmayı engellersen çözersin.... Olayları zorla vote verdirtmek olarak düşünmeyin.

bot koruması için sonar kullandığınız sürece zaten bir problem yaşamazsınız.

arkadaşlar @sheduxdev benim canım ciğerim, hayatımda en çok güvendiğim, sevdiğim, saydığım insanlardan birisi. hatta kardeşim bile derim. yaptığı plugin de harika, gayet de güzel kodlamış baktım kodlarına. ama bu durum üstte belirttiğim şeylerin doğru olduğu gerçeğini değiştirmiyor. neden skript ile yapılmamalı? çünkü plugin daha pratik ve skript ile yapmak için de ekstra uğraşmanız gerekecek şeyler sunuyor ve fiyatı uygun.

bu sektörü gerçekten anlamıyorum, alın bu plugini gayet iyi, fikir olarak da gayet iyi, kod olarak da gayet iyi, optimizasyon olarak da gayet iyi. @sheduxdev spark raporu koy konu tanıtımına sen de, millet de görsün.

DEĞERLİ FORUM ÜYELERİ, lütfen bir fikriniz olduğunda o fikri vatan savunur gibi savunmayın. mesaj aldığınızda düşünün, FİKRİNİZİ DEĞİŞTİRMEKTEN KORKMAYIN. Sigmund Freud'ün çok sevdiğim bir sözü var. "Siz anlamak için mi dinliyorsunuz, yoksa konuşma sırası size gelsin diye mi?"

İyi forumlar.​

Eklenti güzel duruyor, ben şahsen mantığını da beğendim. Tabii ki tercih meselesi ancak ben böyle bir "dayatmanın" yapıldığı bir sunucuda oynamayı tercih etmezdim, ancak orası da sunucu sahiplerinin takdirine kalan yer oluyor tabii ki de, eklentisel herhangi bir sorun göremedim.

Merak ettiğimden soruyorum, bildiğim kadarıyla vote siteleri IP/cache/time limit korumalarına sahip oluyor, aynı evde yaşayan 3 kişinin aynı gün içerisinde oy vermesine izin vermez birçok site, böyle bir durumda eklenti nasıl bir yol izliyor?

Eklenti güzel duruyor, ben şahsen mantığını da beğendim. Tabii ki tercih meselesi ancak ben böyle bir "dayatmanın" yapıldığı bir sunucuda oynamayı tercih etmezdim, ancak orası da sunucu sahiplerinin takdirine kalan yer oluyor tabii ki de, eklentisel herhangi bir sorun göremedim.

Merak ettiğimden soruyorum, bildiğim kadarıyla vote siteleri IP/cache/time limit korumalarına sahip oluyor, aynı evde yaşayan 3 kişinin aynı gün içerisinde oy vermesine izin vermez birçok site, böyle bir durumda eklenti nasıl bir yol izliyor?
Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Eklenti UUID bazlı çalışıyor, 1si verirse 3 kişininde sohbeti açılmıyor kısaca.

Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Eklenti UUID bazlı çalışıyor, 1si verirse 3 kişininde sohbeti açılmıyor kısaca.

Ben de onu söylemeye çalıştım, siteler korumaları gereği aynı IP adresinde birden fazla kişinin oy kullanmasına izin vermiyor diye biliyorum, dolayısıyla aynı evde yaşayan 3 kişinin yalnızca birisi vote verebilecek, kalan 2 kişinin oy vermesine site izin vermeyecek, dolayısıyla onlar sohbet edemeyecek.

Sistem güzel evet!! O bunu beğendi..

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı