Sol Reklam

VictoryBlocks Build Team Yeni Üyelerini Arıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Uvenix

Nessa Network Factions Yakında Sizlerle!
Elmaslar
4
Puanlar
0
Minecraft
Uvenix

Discord:

Uvenix#7340

Herkese merhaba;

Yakın zamanda açmış olduğumuz VictoryBlocks BT'ye yeni üye alımları yapmaya karar verdik.
Şuan için 3 kişiden fazla değiliz.Ama büyüyeceğimize canı gönülden inanıyorum.Siz de aramıza katılmak istiyorsanız gelin deneyelim.
yeteneğinizi beğenirsek sizi de aramızda görmek isteriz.Takım içinde 4 rütbe var onlar da;

Owner > Master > Member > Amateur

Eğer yeteneğiniz iyiyse takıma Member olarak alınırsınız ancak yeteneğiniz o kadar iyi değil ancak umut vaat ediyorsa Amateur olarak
aramıza katılabilirsiniz.

------------------------

Amacımız:

Eğlenerek çeşitli konseptler ile haritalar yapıp isteyenlere bir fiyat biçip satmak.Haritada katkısı olan her üyemize Eşit miktarda ücret dağıtılacaktır.Projelere katılmak için en düşük rütbe Member'dir.Amateur'lar kendilerini geliştirdikçe rütbe atlayabilir,aynı şekilde Member'ler de rütbe atlayarak Master olabilirler.Takımımıza bir de gönüllü tasarımcı arıyoruz.Ancak önce tanınmak için ücretsiz bir harita yapıp forumda paylaşacağız ve yeteneğimizi gün yüzüne çıkarmış olacağız.

Sen de aramıza katılmak için discord sunucumuza gelmeyi unutma!

------------------------

Yetkililer:

Owner: Uvenix

Owner: Avease

Support: MusaaMC

------------------------

Discord sunucumuz:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

------------------------

Skype Adreslerimiz:

♦Uvenix: OnurSimsek51

♦Avease: sesiz.oyuncu

Eğitim serverimi?

Iyi forumlar.
Katilmak isterim ancak sizin mimarilerinizi ve ya hangi sunucularda ne gibi isler yaptiinizi gormek isterim.

Hayır build yapıp satacağız aynı zamanda takımda öğrenci yetiştireceğiz yani sadece eğitim sunucusu değil.

Ohoooo kimler burdaymış :D ben minevian mimarı Uvenix
:) Mimarilerinizden paylasiyormusunuz burada
Spawn sizemi ait?

:) Mimarilerinizden paylasiyormusunuz burada
Spawn sizemi ait?
Bu hesabı daha yeni açtım minevianda da bildiğim kadarıyla sadece korkak arena alıntı onu da editleyip size sunduk onun dışında gerisi bize ait

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı