Hosting size MySql Veriyor zaten Websend ve Authme bağlıycaksınız site almış olmalısınız Hostinge gidin Mysql bilgilerini arayıp bulun bulamassınız ticket atınmerhaba forum uyeleri
biliyorum su siralar cok vds konusu actim :D
vds sunucumda mysql kurmak istiyorum websend ve authme gibi pluginleri baglamam gerek.
Tesekkurler simdiden
LG Prime cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mysql ile ilgili birsey bulamadim ticket actim umarim olumlu cevap gelir.Hosting size MySql Veriyor zaten Websend ve Authme bağlıycaksınız site almış olmalısınız Hostinge gidin Mysql bilgilerini arayıp bulun bulamassınız ticket atın
hepsi vermiyor ben bulamadim mysql ile ilgili bisey.Biz şartmı dedik ? Bütün Hostingler Mysql Veriyor zaten.
Ben cevap vermiyorum arkadaş özelden ulaşırsa yada buradan anlatayım kursun mysqli burda yorum Karaman'ın amacı yok.[DOUBLEPOST=1514750478,1514750436][/DOUBLEPOST]Biz şartmı dedik ? Bütün Hostingler Mysql Veriyor zaten.
Makine Windows yada centossa sürümünü söyleyin yardımcı olayimhepsi vermiyor ben bulamadim mysql ile ilgili bisey.
Windows Server 2012 R2 64 BİTBen cevap vermiyorum arkadaş özelden ulaşırsa yada buradan anlatayım kurşun mysqli burda yorum Karaman'ın amacı yok.[DOUBLEPOST=1514750478,1514750436][/DOUBLEPOST]
Makine
Makine Windows yada centossa sürümünü söyleyin yardımcı olayim
Uzun uzun yazmiyim bu blog fazlasıyla paylaşmış kolay gelsin.Windows Server 2012 R2 64 BİT
tickete ve tapatalka ayni anda ayni link geldi ne tesaduf :)Uzun uzun yazmiyim bu blog fazlasıyla paylaşmış kolay gelsin.
MySQL Server Kurulumu (MySQL 5.5 & Windows 2012) - Fusion Fusion ile Online Destek Sistemi Yazılımı