Sol Reklam

VDS ve Premium Kullanıcı Çekilişi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cremranyec78

Burak AYDIN
Emektar
Elmaslar
1.676
Puanlar
17.030
Yer
İstanbul
Minecraft
Cremranyec78

Discord:

Cremranyec78#5276

print-server.png
Merhaba MC-TR Takipçileri;

Uzun zamandır benim yazılarımı görmüyordunuz, ama güzel bir çekilişle uzun aradan sonra benim haberimi okuyorsunuz. Düşündük, taşındık ve karar verdik ki kullanıcılarımız toplamda 525 TL'lik çekilişi hak ediyor. Bu çekilişi yapmak kolay değil ama kazanması çok kolay olacak, hazır yılbaşıda yaklaşmışken yeni yıla bu güzel ödüllerle girin istedik.

@Hai yöneticim ile verdiğimiz karar da, siz kullanıcılarımızın az paylaşımlı özel bir sunucuda VDS keyfini çıkarmanızı istedik. Neden mi az paylaşımlı? Çünkü bu sunucada sadece 3 kişi olacak ve darboğaz yapmayacak bir ortam oluşturmaya çalışacağız. Çekiliş çok basit, yalnızca linke tıklayarak yönergeleri yapın ki sistem otomatik olarak kimin kazandığını belirlesin. Ondan sonrasında konuya istersenizde yorum yapın, ama linkteki yönergeyi yapmanız çok önemli yoksa yarışmaya katılmış olarak sayılmazsınız.

Çekiliş Kuralları Nedir?
  • Forumla girdiğiniz linkteki yönergenin maili aynı olması gerekmektedir.
  • Hesabınızda uyarı puanının olmaması gerekmektedir.
  • En az 1 adet mesajınızın ve profil fotoğrafınızın olması gerekmektedir.
VDS Özellikleri Nedir?
  • 4 Çekirdek x5660 Xeon Model İşlemci
  • 4 GB 1066 MHz DDR3 Ram
  • 25 GB (520 MB/sn) SSD
  • 1 Gbps Network
Herhangi Bir Çekilişten Kazanırsam Ne Kadar Süreyle Kazanmış Olurum?
  • Hem VDS, Hemde Premium Kullanıcıdan Toplamda 3 Aylık hediye kazanmış olacaksınız.
Not: 3 Kişi VDS, 5 Kişi'de Premium Kullanıcı kazanacaktır, herkes 1 ödül kazanacaktır. Toplamda 10 kişilik çekiliş yapılacaktır, 8 kişi esas kazananlar olacaktır ve 2 kişi de yedek kazananlar olacaktır.

Ekleme: VDS Tercihe Göre CentOS 7.4 veya Windows Server 2012 R2 olarak teslim edilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

--------- ÇEKİLİŞ SONUÇLARI ---------
Öncelikle çekilişe katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz, çekilişi kazanan 8 tahlilli ve 2 yedek tahlilli aşağıdaki resimde belirtilmiştir. Gün içerisinde kendilerine mail yoluyla erişilecektir, Tam 525 TL'lik ödülleri kazananları tebrik ederim. Ödül istemeyen 2 kişi yedek tahlilli arkadaşlarına aktarma şansı vardır, eğer yedek tahlilli bittiyse Premium Kullanıcı yerine VDS verilecek kullanıcılarda olabilir.

Adsız.png

Yeni çekilişlerde görüşmek üzere! Hoşçakalın.

İyi Forumlar...

Son düzenleme:
Bismillahirahmanirahim katıldım bekliyorum :) inşallah Premiyum çıkar :3

vds yi ben alırım inş çok ihityacım varm

VDS Bana çıkarsa 3 ay rahatım 3ayda kaç map yaparım afsdaa

İşallah güzel iyi niyetli bir insana çıkar kötü birine çıkmaz işallah

ve ayrıca vds bana çıksın amin! çok lazım paketleri yapmam için ekibim ile :D premiumada razıyım tabi :D

çekilişe katılıyorum. cs go swsi açarım ne güzel

hayi vds sunucuya istediğimiz sunucuyu kurabiliormuyuz
Evet biz sizlere stok windows yada linux işletim sistemi veriyoruz.
Sizler içine dilediğiniz sunucuyu kurabilirsiniz.
csgo, minecraft, ts3 vsvs.....

Bu tür etkinlikler, sizler için daha sık şekilde yapılmaya çalışılacak. Umarım kazanan kişi güle güle kullanır.

Evet biz sizlere stok windows yada linux işletim sistemi veriyoruz.
Sizler içine dilediğiniz sunucuyu kurabilirsiniz.
csgo, minecraft, ts3 vsvs.....
mesela 1 vds ye 2 sunucu kurabilirmiyiz :)

Güzel bir çekiliş, foruma hayırlı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı