Leopic'
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 6
- Puanlar
- 13.310
Merhaba,Merhabalar, tabımda özel bir yer açtım rütben diye, bu kısıma %vault_prefix% yazmama rağmen bazı permlerde görünmüyor bazılarında görünüyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl düzeltebilirim?
Kullandığım perm plugini: luckperms
direk dosyayı mı yollayayım hocam yoksa prefixlerini felan mı?Merhaba,
Rütbe adı uzun olabilir. Görünmeyen rütbelerinizi gönderin bir bakalım.
Prefixleri iletin.direk dosyayı mı yollayayım hocam yoksa prefixlerini felan mı?
Hocam groups.yml içerisinde prefixler &aOyuncu şeklinde uzun değiller.Prefixleri iletin.
Peki, görünmeyen rütbelerinizi iletin.Hocam groups.yml içerisinde prefixler &aOyuncu şeklinde uzun değiller.
Hocam LPC içerisindekini mi atayım TAB içerisindekini mi? Fark etmez diyorsanız:Peki, görünmeyen rütbelerinizi iletin.
Sohbette veya TAB'da nasıl görünüyor bir ekran görüntüsü iletebilir misiniz?
tab için direk TAB pluginini kullanıyorum, rütbe için de Essentials - LuckPermsHocam hangi rütbe pluginini kullanıyorsunuz + tab için hangi plugini kullanıyorusunuz
mravci
Hocam luckperms kullanıyorsanuz neden vault ile prefix çekiyorsunuz %luckperms_prefix% kullanabilirsiniztab için direk TAB pluginini kullanıyorum, rütbe için de Essentials - LuckPerms
Çalışmadı hocamHocam luckperms kullanıyorsanuz neden vault ile prefix çekiyorsunuz %luckperms_prefix% kullanabilirsiniz
mravci
Discord mravci hocam iletişime geçerseniz daha düzgün yardımcı olabilirimÇalışmadı hocam
@SilentCobbra
prefix.50.&#fb0000Y&#fb0606ö&#fc0d0dn&#fc1313e&#fc1919t&#fc1f1fi&#fd2626c&#fd2c2ci &f
prefixim bu şekilde.