Sol Reklam

Çözüldü vault_prefix hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leopic'
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 633
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Leopic'

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Puanlar
13.310
Merhabalar, tabımda özel bir yer açtım rütben diye, bu kısıma %vault_prefix% yazmama rağmen bazı permlerde görünmüyor bazılarında görünüyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl düzeltebilirim?

Kullandığım perm plugini: luckperms

Merhabalar, tabımda özel bir yer açtım rütben diye, bu kısıma %vault_prefix% yazmama rağmen bazı permlerde görünmüyor bazılarında görünüyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl düzeltebilirim?

Kullandığım perm plugini: luckperms
Merhaba,

Rütbe adı uzun olabilir. Görünmeyen rütbelerinizi gönderin bir bakalım.

Peki, görünmeyen rütbelerinizi iletin.
Hocam LPC içerisindekini mi atayım TAB içerisindekini mi? Fark etmez diyorsanız:

group-formats bu şekilde:

mvip: &3%superior_island_level_format% &8▪ &#ffc72d&lᴍᴇɢᴀᴠɪᴘ &#2981EA{name} &8» &f{message}" (bu rankta gözüküyor)
yonetici: " &#f21818Yönetici &#FF8B8B&#FF7171{name} &8» &f{message}" (bu rankta gözükmüyor)

Sohbette veya TAB'da nasıl görünüyor bir ekran görüntüsü iletebilir misiniz?

Sohbette veya TAB'da nasıl görünüyor bir ekran görüntüsü iletebilir misiniz?
ss2.png

ss3.png

Megavip te gördüğünüz gibi renginde değişiklik yapmama rağmen solda eski rengi görünüyor. Asistan da hiç bir değişiklik yapmama rağmen hiç bir şey görünmüyor.

Hocam hangi rütbe pluginini kullanıyorsunuz + tab için hangi plugini kullanıyorusunuz

tab için direk TAB pluginini kullanıyorum, rütbe için de Essentials - LuckPerms
Hocam luckperms kullanıyorsanuz neden vault ile prefix çekiyorsunuz %luckperms_prefix% kullanabilirsiniz

Son düzenleme:
Çalışmadı hocam

@SilentCobbra

prefix.50.&#fb0000Y&#fb0606ö&#fc0d0dn&#fc1313e&#fc1919t&#fc1f1fi&#fd2626c&#fd2c2ci &f

prefixim bu şekilde.
Discord mravci hocam iletişime geçerseniz daha düzgün yardımcı olabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı