Sol Reklam

Uzun Vadeli Proje

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cresties
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 642
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cresties

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
90
Puanlar
13.470
Merhabalar..

2015 senesinde ilk temelini atan bir minecraft sunucusunun hikayesine ortak olmaya ne dersin?

2015 senesinde gece saat 4 civarında faction oynuyorken birisi sunucu reklamı yapmaya başladı. Bende canım sıkıldığı için amaç sadece sohbet olsun diyerekten sunucuya gittim. O gece baya bir konuştuktan sonra tekrardan reklam faction sunucusuna dönmüştüm. O günde öyle bir kaç muhabbet döndü aynı kişiyle.

Daha sonra ben skyblock oynarken pluginer var mı diye sorduğumda ise farklı bir kişiyle daha tanıştım. Biz 3 kişi yaklaşık 2-3 gün skype ta uzun uzun konuştuktan sonra reklamı yapılan sunucuyu geliştirmeye karar verdik. Öncelikle ismini değiştirdik daha sonra pluginleri daha aktif kullanmaya başladık. Açılışı yaptığımız ilk gün 20 kişiye ulaştık. Halbuki bizim hiç bir beklentimiz de yoktu.

Sunucu 1. Ayını tamamlarken oyuncu kapasitesini yükseltmek zorunda kaldık. Derken 2. Ayda bitti. Sorun 3. Ayda idi çünkü hepimizin okulları vardı ilgilenemedik. Sunucu kapandı. Daha sonraları tekrar denedik tekrar ve tekrar. Bu denemelerin sonunda kazandığımız deneyimler sayesinde 2018 senesine kadar geldik. 2018 senesinin ilk haftası aldığımız bir kararla birlikte tekrardan bu sunucuyu açma kararı aldık. Daha iyi bir kadro ve daha iyi bir kalite ile.

Sunucumuza bir adet mimar ve bir adette pluginer alınacaktır. Önümüzdeki günlerde yavaş yavaş bir kadro oluşturacağız..

Bizim bu projemizin kemik kadrosunda yer almaya ne dersin?

Son düzenleme:
Dostum dogru düzgün mimar varsa ben size skyblock/survival paket konusunda yardımcı olurum. Skype Burak1kral

Build Konusunda Yardimci Olurum . Skype : live:yusko88_1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı