- Elmaslar
- 614
- Puanlar
- 8.560
- Yer
- Antalya
- Minecraft
- ByRegular
Bana göre tasarım hepsi birbirine gayet uyum sağlıyor bu sizin görüşünüz saygı duyuyorum.aynı şablon üzerinden tasarım yapılmış, ayrı elementler kullanılmış, arkaplan içeriğe uyum sağlayamamış yazı renkleri uyumlu değil; genel olarak tasarım bir uyum içinde değil. çok fazla eksikler var
Neyi olmamış acaba? Birde bu tasarım kişiye özel müşterinin isteği doğrultusunda yapılıyor şahsen benim hoşuma gidiyor tasarım ve müşterimde memnun kaldığı için sorun yok bence. :)bu sefer olmamış.
Başarılar
Merhaba, bir tasarımcı olarak eleştirmek istiyorum.Neyi olmamış acaba? Birde bu tasarım kişiye özel müşterinin isteği doğrultusunda yapılıyor şahsen benim hoşuma gidiyor tasarım ve müşterimde memnun kaldığı için sorun yok bence. :)
efektin tüplü tv olduğuna emin misinMerhaba, bir tasarımcı olarak eleştirmek istiyorum.
Öncelikle konu çok sade kalmış (tabii sunucu sahibi böyle istediyse normal karşılıyorum.)
Tüplü TV efekti hoşuma gitti daha önce böyle bir konu tasarımı ile karşılaşmadım.
Iconsuz bir tasarım olduğu için pek dikkat çekmiyor ama genel olarak hoş bir tasarım
Başarılar.
efektin tüplü tv olduğuna emin misin
:D Tüplü tv efekti değil ya :D hiç gülesim yoktu be Grain efekti. Sunucunun ikonu olmadığı için o tarz bir yazı stili uygulamak istedim.Merhaba, bir tasarımcı olarak eleştirmek istiyorum.
Öncelikle konu çok sade kalmış (tabii sunucu sahibi böyle istediyse normal karşılıyorum.)
Tüplü TV efekti hoşuma gitti daha önce böyle bir konu tasarımı ile karşılaşmadım.
Iconsuz bir tasarım olduğu için pek dikkat çekmiyor ama genel olarak hoş bir tasarım
Başarılar.
Motion blur ve pixelleştirme birleşince öyle duruyor ama :D:D Tüplü tv efekti değil ya :D hiç gülesim yoktu be Grain efekti. Sunucunun ikonu olmadığı için o tarz bir yazı stili uygulamak istedim.
Çok sade kalmış ayrıca bazı yerleri copy paste.Neyi olmamış acaba? Birde bu tasarım kişiye özel müşterinin isteği doğrultusunda yapılıyor şahsen benim hoşuma gidiyor tasarım ve müşterimde memnun kaldığı için sorun yok bence. :)
Benim tasarımlarımın hepsi sade zaten. Herkesin bir tarzı vardır yani bende sadelik ve güzellikten yanayım.Çok sade kalmış ayrıca bazı yerleri copy paste.
Konu izlenmeye kapatılmıştır, gelen yanıtlara cevap verilmeyecektir.
Copy paste ise birde sizde yapında sizlerden çıkacak tasarıma da bakalım.copy paste gibi geldi banada