Sol Reklam

UnTouchAble Emek Faction Sunucusu Arıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.322
Puanlar
13.560
Yer
İstanbul/Maltepe
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

4MNbXQ.png

Merhabalar ben Yusuf.Grubu temsilen böyle bir konu açma gereksiniminde bulundum.Konuya gelecek olursak grup olarak girebileceğimiz bir emek yani hardcore faction sunucusu arıyoruz şuan grubumuz 15 kişidir klan kurup hükmedebileceğimiz,hakkımızın karşılığını alabileceğimiz,saygılı,sevgili ve son olarak mümkünse lagsız ve gelişmiş olmasına dikkat ediyoruz.Neden böyle konu açtın kategorilerden bulsaydın diyecek aşırı bilgili şahıslara cevaba binayen pek beğenebildiğim bulamadım sizlerin bildikleri varsa aşşağıda yorum olarak bekliyorum İyi forumlar.

Yusuf abininde dediği gibi arkadaşlar sunucu arıyoruz klan olarak :) lagsız saygılı emek faction sunucu önerilerinizi ekleriz

Herkese girişte vip verelim dedik online yükselir dedik 650 kişinin verisi sunucunun anasını ağlatıyor :D. Temizlenmiyorda kasfgpdfshgodhfsg küçük droplar oluyor tabi. V10Kazma da var ne kadar sıkıcı demi. Ama kalite konusunda öneririm :D (FutureMC)

Herkese girişte vip verelim dedik online yükselir dedik 650 kişinin verisi sunucunun anasını ağlatıyor :D. Temizlenmiyorda kasfgpdfshgodhfsg küçük droplar oluyor tabi. V10Kazma da var ne kadar sıkıcı demi. Ama kalite konusunda öneririm :D (FutureMC)
Emek sunucu lazım bro op olsa 1 güne kalmaz sunucuda 1. sıraya yükseliriz.O yüzden emek arıyoruz :) teşekkürler tavsiyen için adamsın.

Bir kaç hafta içinde böyle projelerim var sunucum bittiğinde,hepinizi beklerim :)

sunucu ismi vermek yasak mi ? ona göre vericegim[DOUBLEPOST=1502986734,1502986713][/DOUBLEPOST]irfan bende hardcoreden yanayim :D

Selamın Aleyküm Aynen Klanca lagsız hardcore online güzel sunucu arıyoruz.

ben söyledim yusuf abiye skypedan

İrfanın sunucusunu öneririm yok böyle bir sunucu :) Maplar pluginler skriptler efsane :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı