Sol Reklam

Ücretsiz Vds Sağlayabilecekler Gelsin / Ücretsiz Build Hizmeti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.322
Puanlar
13.560
Yer
İstanbul/Maltepe
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Pr8yZ6.png

Merhabalar ben Yusuf.Direkt konuya gireceğim.Kendimce bir builderim.Ve aldığım bir kaç siparişi yetiştirmek durumundayım.Bu yüzden bana en az 3gb bir vds gerekiyor lakin elimde şuan öyle bir vds bulunmuyor ve şuan alabileceğim konumda da değilim.Demem odur ki bana ücretsiz vds hizmeti sağlayacak arkadaşlara sunucularına özel yapı hizmeti sağlayacağım karşılığındadır.Yani siz bana ücretsiz vds hizmeti sağlayın bende siz ücretsiz yapı yapayım.İsteyenler lütfen yorum veya özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçsin.
Dipnot:Siparişler yapılacağı zaman vds şifresini şahsi olarak değiştirmek durumundayım ki herhangi bir çalınma veyahut başka bir sıkıntı yaşanmasın.Ve vds ile işim bittiği vakit eski şifresini koyup sahibine tekrardan teslim edeceğim.Hiç bir taraf zararlı çıkmayacak böylelikle.

Microsoft Azure deneyebilirsin.

Güven sıkıntın varsa bu iş hiç olmaz zaten.

Güven sıkıntın varsa bu iş hiç olmaz zaten.
Yapacağım hizmet benim hakkım olmadığından böyle bir güveni payalaşacak kişide ben değilim yanlış pencere ve profilden bakıyorsunuz.Biraz dönün benim tarafıma gelin buradan havalar daha açıklayıcı görünüyor.​
[DOUBLEPOST=1504552998,1504552835][/DOUBLEPOST]
Microsoft Azure deneyebilirsin.
İlk defa duyuyorum araştırıp öğrenmeye çalışacağım.Eyvallah düşüncen için.​

ben 5 gb ramlı bi vds saglaya bilirim fakat sunucunun panelini vb veremem ve şifresini değiştiremezsin ne yazikki
Sana Böle Uygunsa Skypemi Ekle live:furkanylmzcr

ben 5 gb ramlı bi vds saglaya bilirim fakat sunucunun panelini vb veremem ve şifresini değiştiremezsin ne yazikki
Sana Böle Uygunsa Skypemi Ekle live:furkanylmzcr
Maalsef dediğim gibi işlem gördüğüm süre zarfında şifreyi değiştirmem lazım biliyorum sana göre yanlış gelebilir lakin bu gerekiyor.İyi forumlar.​

peki siz bilirsiniz teklif var ısrar yok :)
iyi forumlar.

Hocam tam olarak bilmiyorum fakat hyper-vx ya da hyper-x kullanabilirsiniz beklentilerinizi karşılarmı bilemiyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vds gerek yok bana neden gelmedin yusuf?

Linux sunucu kurabilirsin gayet basit.

Microsoft azure son derecede güvenilir ücretsiz VDS deneyimidir. Tek isenilen kredi kartı bilgileriniz. Çok kullandım ÜCRETSİZ olarak

Ben verebilirim ama bazı şeyler var detaylar için skype efsanegrafik.

Linux sunucu veya azure deneyebilirsin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı