Sol Reklam

Ücretsiz Logo Yapımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HakanSvrmm

Web Master
Elmaslar
10
Puanlar
0
Herkeze Selam MC-TR Halkı
Önceden Yaptıgım bi konuyu yeni siteme geçirtim bende dedimki neden
MC-TR de paylaşmıyorum hem arkadaşlarımızın ihtiyaçını gideririz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu Link'e girerek konunun tamamını okuya bilirsiniz sadece burada yarısını vericegim.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Hepinize Merhaba, Arkadaşlar benim 1 Yıldır kullandıgım bi siteyi paylaşmak istedim
Siteyi ben kullanıyordum çok iyiydi hiç bi hatası yoktu’ki Photoshop cs6 kullana kadar sizdede photoshop bilginiz yok ise veya programı kaldırmıyorsa aşagıda verilen butondan çok kolaycana logo oluştura bilirsiniz.

95JN6cFVSu2CskpwypToVA.png

B7Htf2oySeezOqF00d_yAg.png

PMZc9FM8R9CAc3lSdlABCA.png

Merhaba, site güzelde Ücretsiz logo diyorsunuzda

yapdıgım logoyu kaydetdim şimdi satın al diyor bana.

Dsa.png

Merhaba, site güzelde Ücretsiz logo diyorsunuzda

yapdıgım logoyu kaydetdim şimdi satın al diyor bana.

Eki Görüntüle 17045
Siteden inceleye basıyorsun.
linkresim.PNG

İnceleye bastığında bu yazıyı buluyorsun, mavi. Sonra onu yeni sekmede açtığında resmin ücretsiz olarak çıkıyor. Masaüstüne atıyorsun.

Çok yararlı bir site teşekkür ederim bu arada ![DOUBLEPOST=1513179853,1513179328][/DOUBLEPOST]Çok yararlı bir site teşekkür ederim bu arada !

Bunlar minecraft sunucuları için oldukça ilgisiz logolar bence. Bu logoları daha çok şirketler gibi kuruluşlar kullanabilir.

Dostum İlgili kısmına Minecraft yazıp 2. sayfaya gidersen Minecraft ile ilgili çok çeşit var iyi günler dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı