Sol Reklam

Paylaşım Twitch'in En Ünlü Yayıncılarından Ninja Geri Döndü!

S

sooply

Ziyaretçi
r432464_1600x800cc-1.jpg


Twitch'in En Ünlü Yayıncılarından Ninja Geri Döndü!
Twitch'in ve Fortnite'ın (resmen) yüzü olan oyuncu olan Ninja Twitch'e geri döndü. Geçtiğimiz yıl başka bir platforma geçen Ninja, Twitch ile özel bir anlaşma yaptı. Twitch ile yaptığı anlaşmayla geri döndü. Takma adı Ninja olan Tyler "Ninja" Blevins, Twitch'e geri döndüğünü Twitter üzerinden duyurdu. Son 1 yılı gerçekten hareketli geçti. Twitch'ten ayrılma sebebi paraydı, Mixer'ın verdiği teklif ile yüksek bir meblağ karşılığında platformunu değiştirdi.

Ninja, Mixer'la birlikte cebine milyonlarca dolar sığdırabilen bir yayıncı olmayı başardı. Kazandığı para miktarı gerçekten de fazla. Bazılarının hayatında göremeyeceği paraları kendisi bir yayıncı olarak kazanmakta. Yayıncı Mixer'dan ayrıldığını açıkladı ve Twitter üzerinden uzun süreli yeni bir sözleşme imzaladı.


Twitch ile uzun süreli sözleşme
imzaladığını Ninja Twitter üzerinden duyurdu.




"Yeni bir bölüm, sadece @Twitch'te."



"Yeni başlangıçlara, @ninja."


İlk yayınında sadece 15 dakikada
yaklaşık 100.000 kişi anlık izleyiciye ulaştı!


Ninja, Twitch ile sağlam sponsorlar bulabilir. Bu anlaşmanın uzun süreceğini düşünmekteyiz. Twitch ile Ninja anlaşmasıyla birçok sponsor yerlerini değiştirebilir. Artık Ninja birçok şeyin sponsoru oldu diyebiliriz. Çok ünlü bir yayıncı ve e-sporcu kendisi. Bu başarıya ulaşmak onun için kolay olmadı. Hâlâ anlaşmanın ne kadar miktarda gerçekleştiği ve ne zamana kadar olduğu bilinmiyor ve açıklanmadı. Fortnite'da kendi özel kostümü de bulunan yayıncının başka hangi oyunlar oynayacağı merak konusu.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Ninja gibi başarılı bir Twitch yayıncısının Twitch'e geri dönmesine çok sevindim. (Eh, tabii İngilizce öğrenirsem de tam mutlu olacağım ?)
 

dynamic

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Katılım
23 Nisan 2014
Mesajlar
109
Elmaslar
47
Puanlar
1.925
Yaş
34
Shroud da döndü twitch de hatalarından döndü.
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı