Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Türkiye'de mağlumunuz tüm kargo şirketlerinin doğru düzgün çalışmaması bizi üzüyor benim başımdan geçen bir olayda var AR** kargo ile ilgili bu kargo şirketinin personeli sanırım*** yada *** olabilir. Bu personel her sipariş ettiğim kargoyu daha zili çalmadan kağıdı bırakıp gidiyor bu AR** kargodan lütfen sipariş vermeyin AR** kargo pişmanlıktır yu**iç* kargoda böyle bir sıkıntı çok az yaşadm ama AR** kargo denilen illetin rezalet utanmaz personeli böyle 3 defa yapıyor ama KARGO ÜCRETİ dediğin zaman koşa koşa ayağınızn dibinde biter buda böyle bir şey.
KISA BİR NOT BU YIRTICI VE VAHŞİ DOĞADA GÖRECEĞİNİZ 2 NADİR OLAY:
ben maouse sipariş etmiştim 2 gün sonra geldi zil çaldı kimo dedim kargo dedi adamda bi problem yoktu ücrette almadı sadace imza o kadar :D
maousem efsane şuan 7 rengi var 70 tlden 20 tlye aldım :D
bu arada geçmiş olsun böyle durumlarda kafa göz dalmak gerekir :D
EPTT en güzeli. 1 kilogramlık ürünü 30 günde teslim ediyorlar, ve gelen ürünün ağırlığı çoktan yarıya düşmüş, parça pinçik olmuş şekilde duruyor. Kısaca Brad Pit olacakken Mahmut Tuncer olmuş.