Sol Reklam

TÜRKİYE'DE DOĞRU DÜZGÜN KARGO ŞİRKETİ OLMAMASI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ImButter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.170
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ImButter

» Web site scripter & Mc skripter «
Yasaklandı
Elmaslar
112
Puanlar
0
Yer
bursa
Türkiye'de mağlumunuz tüm kargo şirketlerinin doğru düzgün çalışmaması bizi üzüyor benim başımdan geçen bir olayda var AR** kargo ile ilgili bu kargo şirketinin personeli sanırım*** yada *** olabilir. Bu personel her sipariş ettiğim kargoyu daha zili çalmadan kağıdı bırakıp gidiyor bu AR** kargodan lütfen sipariş vermeyin AR** kargo pişmanlıktır yu**iç* kargoda böyle bir sıkıntı çok az yaşadm ama AR** kargo denilen illetin rezalet utanmaz personeli böyle 3 defa yapıyor ama KARGO ÜCRETİ dediğin zaman koşa koşa ayağınızn dibinde biter buda böyle bir şey.

KISA BİR NOT BU YIRTICI VE VAHŞİ DOĞADA GÖRECEĞİNİZ 2 NADİR OLAY:

• KARGOYU GİDİP 2KM ÖTEDEKİ ŞUBEDEN AYAĞINIZLA ALMAMAK
  • BİRDE YUKARI ÇIKIP KARGOYU TESLİM EDEN AR** KARGO SAKAT ÇALIŞANI
BİRDE ŞİMDİ BAZILARI YANLIŞ ANLAMASIN *** VE *** TABİRİNİ BU GERÇEKTE OLABİLİR PERSONELİ GÖRMEDİĞİM İÇİN BÖYLE BİR İDDİA ATTIM ORTAYA!

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonsuza kadar haklısınız.

ben maouse sipariş etmiştim 2 gün sonra geldi zil çaldı kimo dedim kargo dedi adamda bi problem yoktu ücrette almadı sadace imza o kadar :D
maousem efsane şuan 7 rengi var 70 tlden 20 tlye aldım :D

bu arada geçmiş olsun böyle durumlarda kafa göz dalmak gerekir :D

• Bu Tür Şeyler Başımıza Gelebilir Ar** Kargonun Ekibi Yenilenmesi Lazım Evede Olupda Zili Çalmayan Kargocu Lütfen Kargonunu Şube den Alınız
  • Diyor İyi Geçmiş Olsun

Kapı zilimi çalmaktan aciz bu kargocuların eve geldik ama kapı açılmadı diye not düşüşü yok mu... Beni benden alıyor yahu

Bu dedikleriniz kargo şirketine göre değişir.

EPTT en güzeli. 1 kilogramlık ürünü 30 günde teslim ediyorlar, ve gelen ürünün ağırlığı çoktan yarıya düşmüş, parça pinçik olmuş şekilde duruyor. Kısaca Brad Pit olacakken Mahmut Tuncer olmuş.

Demek’ki Daha İyi Bir Kargo Şirketini Daha Önce Denemediniz? <U.P.S>

Demek’ki Daha İyi Bir Kargo Şirketini Daha Önce Denemediniz? <U.P.S>
Türkiye'de kargo şirketimi var haberimiz yok bunlar sadece şubeye atalım kitap yırtılırsa yırtılsın umrumuzda değil diyip koyanlar

Türkiye'de kargo şirketimi var haberimiz yok bunlar sadece şubeye atalım kitap yırtılırsa yırtılsın umrumuzda değil diyip koyanlar
Hakkını veren firmalar var şuana kadar gelen tüm ürünlerimde bir sıkıntı oluşmadı. Biraz da firma çalışanlarıyla alakalı bir durum diye düşünüyorum.

kapıya kamera koycan xd
zili çalıp çalmadığına bakıcaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı