Sol Reklam

Turkcell SuperOnline

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IExlusive
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.745
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

IExlusive

Egemenlik, kayıtsız şartsız ulusundur.
Genel Sorumlu
MinePass
Elmaslar
214
Puanlar
14.070
Yer
İzmir
Merhaba Herkese SuperOnline İnternet Hızım Nasıl Fiber 100 Mbps Aldım Akksız. Alt Mahalleye Fiber Döşeniyor. Aradığımda Alt Mahallenizde Fiber Döşeniyor Dediler Ondan 20Mbps Alıyormuşum Dediler. Fiberi Döşediklerinde 100 Mbps Hızımı Alıcaksınız Dediler.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

LObb2G.png

Vaybe Ne güzel kaç para ödüyorsunuz

Fiyatıda İyi Sayılır

Kardeş ben sabit 60 ödüyorum sınırsız net kotalı 3 gün jet gibi takılıyom ondan sonra net yerlerde :D
nasıl yaptın bunu

@LySoon Seninkide İyiymiş.

Bende Ev İnterneti Yok Telefon'un İnternetini Kullanıyorun. :(

Vaybe Ne güzel kaç para ödüyorsunuz
60 TL Ödüyoruz. [DOUBLEPOST=1509374801,1509374697][/DOUBLEPOST]
Bu Kadar Hızı Alabilmek İçin 5 Bin Türk Lirası Vermemiz Gerekiyor. Ki Verebilecek Kimse Yok. Zenginleri Bilemem Alırlar mı ?[DOUBLEPOST=1509374953][/DOUBLEPOST]
Kardeş ben sabit 60 ödüyorum sınırsız net kotalı 3 gün jet gibi takılıyom ondan sonra net yerlerde :D
nasıl yaptın bunu
Yaptığım Birşey Yok Turkcell SuperOnline Aldık Diye 24 Aylık Hediyesi Turkcellin.
Turkcell SuperOnline mı ? Kullanıyorsun. Kotalı Kullanan Kaldı mı ? Ya. Tarifeni Değiştir Derim 10 Lira Daha Veririm Kotasız Akksız Takılırım Daha Karlı.

60 TL Ödüyoruz. [DOUBLEPOST=1509374801,1509374697][/DOUBLEPOST]
Bu Kadar Hızı Alabilmek İçin 5 Bin Türk Lirası Vermemiz Gerekiyor. Ki Verebilecek Kimse Yok. Zenginleri Bilemem Alırlar mı ?[DOUBLEPOST=1509374953][/DOUBLEPOST]
Yaptığım Birşey Yok Turkcell SuperOnline Aldık Diye 24 Aylık Hediyesi Turkcellin.
Turkcell SuperOnline mı ? Kullanıyorsun. Kotalı Kullanan Kaldı mı ? Ya. Tarifeni Değiştir Derim 10 Lira Daha Veririm Kotasız Akksız Takılırım Daha Karlı.
Yurt disinda 100mbps 4€
1000mbps 24€ civari bisey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı