- Elmaslar
- 60
- Puanlar
- 0
Tamam diyelim .com lu aldım nasıl kullanıcam bılmıyorumda :) mesela sunucu ıp si bu xxxxx:8989 benzerı portlu bişi diyelim :D nası bağlıyacam :(Hocam 5 TL bir bütçen var ise Godaddy'den 5 TL'ye 365 günlük .com domaini alabilirsin :)
Pardon bişey sorucaktım. GoDaddy üzerinden alınan domain'i, başka biryerden alınmış hosting'e bağlama imkanımız varmı? Yoksa hosting'in demi GoDaddy olması gerekiyor?.com u ilk defa alacaksan godaddy.com üzerinden 5tl gibi bir fiyata 1 yıllık alabilirsin.
Hocam sunucunun portu 25565 olmassa domaini bağlıyamassın.Tamam diyelim .com lu aldım nasıl kullanıcam bılmıyorumda :) mesela sunucu ıp si bu xxxxx:8989 benzerı portlu bişi diyelim :D nası bağlıyacam :(
Evet hostinge bağlayıp kullanabilirsiniz. Örneğin kendi web sitem: www.aerocs.comPardon bişey sorucaktım. GoDaddy üzerinden alınan domain'i, başka biryerden alınmış hosting'e bağlama imkanımız varmı? Yoksa hosting'in demi GoDaddy olması gerekiyor?
Peki beleş hosting alabileceğim yer var mı :DHocam sunucunun portu 25565 olmassa domaini bağlıyamassın.
Default port oldugu için direk ip'i yazarsın domaine öyle girersin.
25565 şart yani.
Alan adını al bağlamada yardımcı olurum. Bknz : www.brighturk.com[DOUBLEPOST=1512928874,1512928831][/DOUBLEPOST]Tamam diyelim .com lu aldım nasıl kullanıcam bılmıyorumda :) mesela sunucu ıp si bu xxxxx:8989 benzerı portlu bişi diyelim :D nası bağlıyacam :(
Tabii ki var. Yardımcı olurum.Peki beleş hosting alabileceğim yer var mı :D
Ya telde 5tl 18 kuruş var 5tl yatırmaya çalışsam olmaz + 50kr düşer :/ bekle reis annemin telini alıyım bır iki kuruş vardır :D[DOUBLEPOST=1512929058][/DOUBLEPOST]Skype ekledım skype gelde orada konuşalımAlan adını al bağlamada yardımcı olurum. Bknz : www.brighturk.com[DOUBLEPOST=1512928874,1512928831][/DOUBLEPOST]
Tabii ki var. Yardımcı olurum.
Ulanı sil aksi takdirde mute yiycen ;)Ulan telde 5tl 18 kuruş var 5tl yatırmaya çalışsam olmaz + 50kr düşer :/ bekle reis annemin telini alıyım bır iki kuruş vardır :D[DOUBLEPOST=1512929058][/DOUBLEPOST]Skype ekledım skype gelde orada konuşalım
Sildim sende şu alıntı yaptıgın yerdekı u**n yazısını Yav yapı ver :DYav sil aksi takdirde mute yiycen ;)
Benim yerime düzenlenmiş xdSildim sende şu alıntı yaptıgın yerdekı u**n yazısını Yav yapı ver :D