Sol Reklam

The Forest

OFEZA

MÜSLÜMAN
Elmaslar
1.988
Puanlar
16.035
Yer
Afyon
Minecraft
byfatih

Discord:

ofez #6281

Merhabalar, bu yaz oynadığım ve en çok beğendiğim bir oyunu sizinle paylaşmak istedim. Ne kadar uçaktan düşüpte oğlumuzu kurtarmaya çalışıyor olsak da benim için yeri mutantlar ve yerliler arasında hayatta kalmak. Bu oyun bu yaza kadar oynadığım en iyi oyunlardan birisi.

Oyunun hikayesinden bahsedeyim,
Uzun yıllar önce pasifikteki bu ada keşfedilir. Adaya gelen kaşifler adaya geldiklerinde adada kabileleşmiş
yerlileri bulurlar ancak saldırgan değil ilkellerdirler. Keşifler madencilerle birlikte adanın mağra sistemini keşfetmeye başlar. Bu madendeki madencileri açıklar. Sonrasında bu adanın altında uzaylıların yaptığı kapı ve kaıpı açıcak anahtar girişi bulurlar ardında ise 1 yapıyı ve 2 yapıyı bulurlar bunlardan biriside anilerde kullanılan ölüleri kurban etmeye yarıyan diğeri ise bir güç çekirdeği obeliskdir. Birici obelisk yere bağlı olduğu için kaldırılamaz ikincisi ise çok büyüktür. Kaşifler bunları yetkililere bildirir ve bununla özel ilgileninmesi için SAHRA araştıma şirketi kurulur. Adaya gelirler ve adanın altına obeliske araştırma merkezi kururlar. Şirket bu verileri bilimi geliştirmek için kullanmak ister. Ancak doktor Cross bu testin başına geçer ve biyoloji konusunda uzmandır. Bu teste yerlilerin üzerinde deney yapmıştır ve dna larını bozmuş ve aşırı saldırgan yamyam bir dna oluşturmuştur. Bununla birlikte 1 obeliskin yapısına mekanik aksamlarla ilavede bulunup onu kurban verme değilde yeniden canlandırma makinesi yapar. Dr. Corss ayırca yeni DNA RNA gib dizilimlerin dışında farklı bir dizilim şekli bulmuştur bu da oyunda masaların üstünde bulunan camın içinde beyaz sarmal bir madde. SAHRA şirketi amacından şaşıldığı yetkililer bile bilmemektedir. Dr. Cross içerisinin gizli tutulması buraya dışardan personel kabul etmez. Dışarıyla tamamen teması kesen tesis. Ada uçakların sık geçtiği hava yolu attı üzerinde bulunuyordu. Bu sebeple 2 obeliskin güç çekirdeğini kullanarak bir ımp "elektro manyetik patlama" aletine dönüştürdü. Bunun ilk kurbanı olan biz değiliz bundan önce buraya gezmeye gelen insanlar dağcılar ve tekneciler gibi ilk denekledir. Bu sırada Dr. Corss un kızı hastadır. Ayrıca sahra şirketi olanları anlamış ve Dr. Cross u işine son veren bir mektup yollamıştır. Dr. Corss karısıyla boşanıcak duruma gelmiştir. Uçaktan ilk düştüğümüz de kırmızı boyalı bir adam Dr Cross dur. peki neden kırımzı yerlilerin nedeni bilinmediği şekilde kırmızı varlıklara taptığı gözlenlenmiş. Ve böylece rahatça dolaşmıştır. Deneyler sonucu mutantlar oluşmuştur ve bunlar yeni dizilimle oluşmuş varıklardır. Ne DNA ne RNA ile bağlantılıdır. Bunlar tehtitkar olduğu için tesiste tutlmaya çalışılmıştır. Kızını iyleştirmek amacıyla çalışmalar başlamıştır. Yerlerin çocukları üzerinde deney yapmış ancak başarılı olamamış ve mutasyona uğrayan bebeklerden başka çocuk yoktur. Çok geçmeden kız ölmüştür ve Dr. IMP kullanarak bizim uçağımızı düşürmüştür. Bir çok insanı denek olarak kullanmıştır ancak kızını iğleştirmek için bir çocuk lazımdır. Tahmin edilene göre uçakta tek bizim çocuk vardır. Biz bu sırada çocuğumuza bir çağre ararken Dr. Cross bizim çocuğu obeliske koyar canını alır ve bi yandan da ona aktarır kızı canlanır. Onu ölümsüz ve sağlıklı yapmanın çağresini arar. Çünkü obelisk ölümü geciktirir, sadece canlandırır hastalıklar devam etmektedir. Bu yüzden kızına deneyler uygular. Kızına yeni dizilimi enjekte edince DNA ve yeni dizilim genetik bozukluğa uğrar mutasyon olur ve yaratık olur. Kız babasına çok kin ve öfke duyar. Onu ve tesiste çalışanları herkesi öldürür. Gelelim sona başka bir uçak düşer ve bu uçak düşünce o uçakta feda edilecek bir çocuk bulunur ve çocuğumuz hayata döndürülür. Ardından tesisteki acil durum çağrısıyla kurtarma ekibi gelir ve uçakta düşen hayatta kalan yolcuları bizi ve oğlumuzu götürür. Biz zaten önceden ünlü bir tv yıldızının eşiyizdir ve aynı zamanda hayatta kalma uzmanı olarak tabir ettiğimiz tv lerde doğada yaşam proğramları yapan bir yıldızız. ve bir yıl sonra bir kitap yazarız hayatta kalma tavsiyeleri içeren. Bir show programında bizi tanıtırlar kütük falan kesilir. Hayatta kalma runuhu yansıtsın diye insanlar bu başarıdan sonra bize hayrandır. Ancak tahminlere göre o obeliske yeni dizilim eklendi be çocuğumuzda obelisk sayesinde iğleştiği için dr corssun kızının dizilimi bizim çoduğumuza eklenir. ve böylece sonda da çocuğumuz yaratığa dönüşüp oyun SON BULUYOR.
Kendi görüşüm;
Açıkcası oyunu oynarken çok zevk aldım öyle böyle değil almanızı şiddetle tavsiye ediyorum kütüphanenizde dursun co-op arkadaşlarla girince çok eğlenceli bir hal alıyor. iyi günler.

ayırca yukardaki videodan hikayenin tamamını dinleyebilrsiniz. 2.04.00 da başlıyor​

Son düzenleme:
Oyunu 5. Kişi oynadık bitirmemiz 1 günümüzü aldı, oyun gerçekten kaliteli ve güzeldi. Hiç sıkılmadım elinde sonunda oğlumuzu kurtasakda işe yaramayacağı belliydi. Çünkü o küçük kızıda aynı şekilde kurtarmaya çalıştılar sonuç yine aynı oldu. Oyun biterkende aynısı olmuştu, malesef bir kurtuluşu yok. Oyun bittiğinde kitap çıkartmamız zaten ayrı bir duyguydu.... Yapımcılar gerçekten iyi düşünmüş, ama The Forest 2'yi de görebiliriz, çünkü çocuk yine "Yerli" bir yaratığa dönüşüyordu. Veya sadece çocuğun ölüm sahnesinide görebiliriz.

alpha 0.66 sürümünde olan bi oyun için oyunun 2 si çıkması 2 sene sonra çıkabilir diyebilirim ve oyunda aşırı derece de bug mevcut 1 günde bitirmen sadece görev odaklı çalışmışsınız galiba ben böyle tam olarak oyundan hazzını alabildiğini düşünmüyorum dön birdaha bak istersen. ;)

alpha 0.66 sürümünde olan bi oyun için oyunun 2 si çıkması 2 sene sonra çıkabilir diyebilirim ve oyunda aşırı derece de bug mevcut 1 günde bitirmen sadece görev odaklı çalışmışsınız galiba ben böyle tam olarak oyundan hazzını alabildiğini düşünmüyorum dön birdaha bak istersen. ;)
Eğer herşeyi belli bir yürürlülükte yaparsan, herşeyi çözersin sanırım bunu düşünmeden oynadınız, bir şeyleri bulmayı ne kadar kafa yorarsanız oyun o kadar hızlı geçer ve heyecanlı olur ;) Ayrıca buglar azaldı, demekki siz çok takılmışsınız ^^

Eğer herşeyi belli bir yürürlülükte yaparsan, herşeyi çözersin sanırım bunu düşünmeden oynadınız, bir şeyleri bulmayı ne kadar kafa yorarsanız oyun o kadar hızlı geçer ve heyecanlı olur ;) Ayrıca buglar azaldı, demekki siz çok takılmışsınız ^^
1 gün de bitiren arkadaş için bugların azalması nı nasıl söylüyorsun anlamıyorum bu oyunu 1 gün içinde tamamiyle kavramış olamassın hatta hikaye bazlı tüm oyunları 1 günde kavrayamassın ucu açık bir oyun bence bir daha düşün. ayrıca bugları bir bilirim bir steamdaki arkadaşım birde allah bilir :D öyle bir zorlandıkki anlatamam çok buglu bir oyun.

1 gün de bitiren arkadaş için bugların azalması nı nasıl söylüyorsun anlamıyorum bu oyunu 1 gün içinde tamamiyle kavramış olamassın hatta hikaye bazlı tüm oyunları 1 günde kavrayamassın ucu açık bir oyun bence bir daha düşün. ayrıca bugları bir bilirim bir steamdaki arkadaşım birde allah bilir :D öyle bir zorlandıkki anlatamam çok buglu bir oyun.
Hikayesi aşırı basit, akılda kalıcı eğer hafızan iyise herşeyi aklında tutarsın zaten, ben oynadığımda sadece 1 bug ile karşılaştırdım oda yerliği öldürdüğümde havaya fırlamamdı. Basit bir hikaye bazlı oyunu bu kadar abartmana gerek yok.

Sen oyunu yalayıp yutmuşsun çok teşekkür ediyorum benden +1 rep kazandın sen çok iyi bir oyun bitiricisin iyi oyun bitirmeler kardeşim. Sana bir tavsiyem var tüm oyunları bitir ve Rekorlar kitabına yazıl bence çünkü çok beceriklisin master yapmayı düşün bence.[DOUBLEPOST=1504978411,1504977428][/DOUBLEPOST]1 günde bitirmiş olabilirsin ben sana birşeyler katmaya çalışıyorum ancak sen geliyorsun burda yazdığına bak biz arkadaşla 1 ay dır oynuyoruz sen 1 günde bitirdin bu bana bi koydu. Eğlenceliydi sana oyu tattırmak istedim sende böyle yazmaya devam et.
Hikayesi aşırı basit, akılda kalıcı eğer hafızan iyise herşeyi aklında tutarsın zaten,

Yukarı