Sol Reklam

Technical?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BerkPro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.062
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BerkPro

Koydum Çalışma Masasını
Yasaklandı
Elmaslar
51
Puanlar
0
Yer
İstanbul
QpOVnr.png

Bu arkadaşa ne diyebilirim?

@Technical

@Hai
@aLoneX

Konuyu kilitlermisiniz benim hakkında oluşan konu beni ilgilendirir bu sebep ile konunun kilitlenmesini arz ederim.[DOUBLEPOST=1512324475,1512324433][/DOUBLEPOST]ha! berk bey o arkadaşa bişey diyemezsiniz çünkü arkadaş sizi engellemiş ancak çok zekiseniz kafanızdan e-posta yollayabilirsiniz..

Peki sana ne demeli. Kodlama bilmediğin halde ve paket yapmayı bile bilmediğin halde. İnsanları nasıl mağdur edeceğinden konuşalım istersen. Bazı seni tanıyan kişiler ile görüştüm. Ve senin kodlama bilmediğin hatta ve hatta paket bile yapamadığını öne sürdüler. SK bile bilmeyen biriymişsin. Birazda bunları konuşalım istersen?

@Hai
@aLoneX

Konuyu kilitlermisiniz benim hakkında oluşan konu beni ilgilendirir bu sebep ile konunun kilitlenmesini arz ederim.[DOUBLEPOST=1512324475,1512324433][/DOUBLEPOST]ha! berk bey o arkadaşa bişey diyemezsiniz çünkü arkadaş sizi engellemiş ancak çok zekiseniz kafanızdan e-posta yollayabilirsiniz..

Allah Allah ozaman tüm insanlar hakkında konu açılsın ve o konu onun hakkında açıldığı için herkes konusunu kilitlemek istesin. Öyle bir hizmet yok bu dünyada.

@Hai
@aLoneX

Konuyu kilitlemezseniz iyi olacak. İnsanlar tanısın biraz Technical 'ı

Peki sana ne demeli. Kodlama bilmediğin halde ve paket yapmayı bile bilmediğin halde. İnsanları nasıl mağdur edeceğinden konuşalım istersen. Bazı seni tanıyan kişiler ile görüştüm. Ve senin kodlama bilmediğin hatta ve hatta paket bile yapamadığını öne sürdüler. SK bile bilmeyen biriymişsin. Birazda bunları konuşalım istersen?

Ayrıca ön yargılı olmayın. Kendisi bana plugin paketi için küfür etmedi. Nerenizden uyduruyorsunuz?

Size kim demiş ''Ve senin kodlama bilmediğin hatta ve hatta paket bile yapamadığını öne sürdüler. SK bile bilmeyen biriymişsin.'' böyle bir şey.

Vaay be insanları kötülemek için ne tür sözler yazıyorsunuz siz?

hahahah :D allahım gülmekten yerlerdeyim.. @BerkPro istersen telif atabilirim problem yok paran bol sanırım .)

Ayrıca ön yargılı olmayın. Kendisi bana plugin paketi için küfür etmedi. Nerenizden uyduruyorsunuz?

Size kim demiş ''Ve senin kodlama bilmediğin hatta ve hatta paket bile yapamadığını öne sürdüler. SK bile bilmeyen biriymişsin.'' böyle bir şey.

Vaay be insanları kötülemek için ne tür sözler yazıyorsunuz siz?
Vallaha hocam. Senin gibi, low birisini kötülemek için vakit bile harcamam. Ben global piyasadayım. Farkım ve kalitem zaten ortada boş yapma istersen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı