@Hai
@aLoneX
Konuyu kilitlermisiniz benim hakkında oluşan konu beni ilgilendirir bu sebep ile konunun kilitlenmesini arz ederim.[DOUBLEPOST=1512324475,1512324433][/DOUBLEPOST]ha! berk bey o arkadaşa bişey diyemezsiniz çünkü arkadaş sizi engellemiş ancak çok zekiseniz kafanızdan e-posta yollayabilirsiniz..
Konu üst yönetime bırakılmıştır. @smt287 @SydeFQ @Cremranyec78
Peki sana ne demeli. Kodlama bilmediğin halde ve paket yapmayı bile bilmediğin halde. İnsanları nasıl mağdur edeceğinden konuşalım istersen. Bazı seni tanıyan kişiler ile görüştüm. Ve senin kodlama bilmediğin hatta ve hatta paket bile yapamadığını öne sürdüler. SK bile bilmeyen biriymişsin. Birazda bunları konuşalım istersen?
Vallaha hocam. Senin gibi, low birisini kötülemek için vakit bile harcamam. Ben global piyasadayım. Farkım ve kalitem zaten ortada boş yapma istersen?Ayrıca ön yargılı olmayın. Kendisi bana plugin paketi için küfür etmedi. Nerenizden uyduruyorsunuz?
Size kim demiş ''Ve senin kodlama bilmediğin hatta ve hatta paket bile yapamadığını öne sürdüler. SK bile bilmeyen biriymişsin.'' böyle bir şey.
Vaay be insanları kötülemek için ne tür sözler yazıyorsunuz siz?