Sol Reklam

Çözüldü [TAKAS]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Blitz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.017
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blitz

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
147
Puanlar
13.820

Discord:

SwapsKe#6314

Arkadaşlar Bana Op Skyblock Paketi Yapacak İnsana Gta 5 Hesabımı Vermeyi Düşünüyorum. İlgilenen Varsa Yazabilirmi

Arkadaşlar Bana Op Skyblock Paketi Yapacak İnsana Gta 5 Hesabımı Vermeyi Düşünüyorum. İlgilenen Varsa Yazabilirmi
Noldu la benden ümidi kestinmi :D

Eğer mc-tr forumu isterse paket yapmaya tekrardan devam edeceğim v1.0 gibi sürümler olmayacak çünkü paketin kendisi tam gelişmiş bir paket olucak saygılarımla... şuan elimde bir sunucu olmadığından yapamıyorum Faction Paketimi görmek isteyenler yeni açılıcak sunucumunun konusuna bakabilirler haftaya perşembe veya çarşamba açıcağım :))

Noldu la benden ümidi kestinmi :D
Bi Bakalımda :D
Eğer mc-tr forumu isterse paket yapmaya tekrardan devam edeceğim v1.0 gibi sürümler olmayacak çünkü paketin kendisi tam gelişmiş bir paket olucak saygılarımla... şuan elimde bir sunucu olmadığından yapamıyorum Faction Paketimi görmek isteyenler yeni açılıcak sunucumunun konusuna bakabilirler haftaya perşembe veya çarşamba açıcağım :))
takas kabulse skype adresin ?

skype: byertan001 ama baştan şunu söyleyeyim sunucum olmadığı için paket yapmak gerçekten çok zor. localhost'a vereceğim ram miktarı olmadığından kasmalar fazla oluyor pek birşey yapamıyorum.

haha ben sana yardıcı olabilirim gta 5 de istemiyorum :D

@Burak1kral arkadaşa yardımcı oluyorum paketi yapılıyor.. saygılarımla..[DOUBLEPOST=1513453274,1513453204][/DOUBLEPOST]

@Blitz Amacın ne senin? skypeden engelliyorsun?
paket yapmamızı istiyormusun istemiyormusun kardeşim burda boş yapcaksan hiç konu açmamalısın.

Eğer hala ihtiyacın varsa sana önerim var; @ErenOFC

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı