Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
böyle bi tablistesi nasıl yapabilirim yani ordaki sembolleri nasıl eklerim sembolü direk al yapıştır yapıyorum olmiyor nasıl yaparım bi yardım edin
hayır ben o isimlerin başına nasıl öyle sembolkoyabilirim tablist plugni ve nametag edit kullanıyorumPlugin olarak söylüyorsan AdvancedTab veya gelişmiş bir sistem için TitleManager kullanabilirsin hatta skript bile kullanabilirsin ama isim başında renk istiyorsan NameTagEdit adlı plugini kullanabilirsin. Iyi Forumlar.
aproxthethat#1693
Dostum arkadaş açıklamış ya işte, o isimlerin başındaki şekilleri, tagları vb. yapmak için NameTagEdit pluginini kullanabilirsin.hayır ben o isimlerin başına nasıl öyle sembolkoyabilirim tablist plugni ve nametag edit kullanıyorum
evet bliyorum ancak ama denediğimde hata gösteriyorDostum arkadaş açıklamış ya işte, o isimlerin başındaki şekilleri, tagları vb. yapmak için NameTagEdit pluginini kullanabilirsin.
aproxthethat#1693
Dostum diyoruz ya Logları at, bir bakalım ney hata veriyor sonra çözümünü söyleyelim. Sen doktora gidince direk ben hastayım beni tedavi et mi diyorsun?evet bliyorum ancak ama denediğimde hata gösteriyor