Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tablist pluginiyle yapamadım skript yazabilicek varmı tabda oyuncuların isminin sağ tarında pvp levelleri olcuak
mesela
Swolly[x]
x yerine pvp leveli kaç ise o yazıcak herkez başkalarınkini taba basınca görebilicek yapabilicek arkadaş varmı
pvplevels'in skript desteği yok diye biliyorum. skript-mirror ile yapmak isterdim fakat skript-mirror'un nasıl kullanıldığını bilmiyorum. kısacası üzgünüm benden fayda çıkmaz
pekiya şöylebişey yapabilirmiyiz benm server hungergames tabda canlı oyuncu sayısının gözükmesini istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum çünkü birisi ölücen izleyici oluyor onlarıda canlı olarak algılayabilir
burada bir tab skripti bulunmakta. Eğer skript bilginiz var ise pvp levelini gene skript ile kodlarsanız bu tab skriptine entergre edebilirsiniz. Ancak PvP Levels eklentisinin variableları bunu destekler mi bilgim yok.
Ayrıca sorununuz çözülürse lütfen belirtmeyi unutmayın.