Sol Reklam

Çözüldü Tab Slot Gizleme Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Furkangulcu66

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Puanlar
0
Tab Slot Gizlemeyi Skript veya plugin ile nasıl yapabilirim
Skript ile oluras benim icin daha iyi olur sadece taba bastımız zaman bostaki slotlar gözükmesin

Ben olayı anlamadım ? Fotoğraflar ile anlatır mısın?
Taba Bastımız Zaman Bos Olan Slotlar Gözüküyor bos slotları gizleyip sadece playerlerin isminin gözükmesini istiyorum bu sekilde gibi skirtip veya plugin olarak
thump_2350099chat-tablist.png

Anlatmadım yine her zaman oldu gibi
7yvVZm
bu pulugin listem
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ama benim istedim bos olan slotlar gözükmesin sadece oyuncu isimleri yazsın Noeli SrFox gibi
thump_2350099chat-tablist.png

hangi tab pluginini kullaniyorsan ctrl + f yap ve Now are online yi arat cikan oisimda o satiri full sil anladigim kadariyla istedigin bu.[DOUBLEPOST=1507754667,1507754660][/DOUBLEPOST]hangi tab pluginini kullaniyorsan ctrl + f yap ve Now are online yi arat cikan oisimda o satiri full sil anladigim kadariyla istedigin bu.

he anladım. Sen şimdi bu tab plugini sağlayan bir servere girdin ve çıktın ya, tab plugini sağlamayan bir svye yani kendi sunucuna girdiğin vakit o tab gitmez. Kurtulmak için mcyi kapatıp açman lazım[DOUBLEPOST=1507754752,1507754684][/DOUBLEPOST]Bu arada sende gözüktüğü için herkesde de gözükmez. Yani kim o anlattığım veya anlatmaya çalıştığım şeyi yaparsa o gelir :D

he anladım. Sen şimdi bu tab plugini sağlayan bir servere girdin ve çıktın ya, tab plugini sağlamayan bir svye yani kendi sunucuna girdiğin vakit o tab gitmez. Kurtulmak için mcyi kapatıp açman lazım
anlatamadım ben yine off :D bana tab plugini önerirmisin taba bastım zaman sadece oyuncu isimleri gözüksün tablist gibi puluginler çalışmıyor bende suan

anlatamadım ben yine off :D bana tab plugini önerirmisin taba bastım zaman sadece oyuncu isimleri gözüksün tablist gibi puluginler çalışmıyor bende suan
title manager oneririm tabdan ayri ozellikleride var.[DOUBLEPOST=1507754893,1507754888][/DOUBLEPOST]
title manager oneririm tabdan ayri ozellikleride var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı