Furkangulcu66
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 2
- Puanlar
- 0
Taba Bastımız Zaman Bos Olan Slotlar Gözüküyor bos slotları gizleyip sadece playerlerin isminin gözükmesini istiyorum bu sekilde gibi skirtip veya plugin olarakBen olayı anlamadım ? Fotoğraflar ile anlatır mısın?
plugin listeni atar mısın hangi tab plugini bakayımTaba Bastımız Zaman Bos Olan Slotlar Gözüküyor bos slotları gizleyip sadece playerlerin isminin gözükmesini istiyorum bu sekilde gibi skirtip veya plugin olarak
ya anladım. Bana plugin listeni at. Plugin listesi varya :DAnlatmadım yine her zaman oldu gibibu pulugin listem aba benim istedim bos olan slotlar gözükmesin sadece oyuncu isimleri yazsın Noeli SrFox gibi
ya anladım. Bana plugin listeni at. Plugin listesi varya :D
anlatamadım ben yine off :D bana tab plugini önerirmisin taba bastım zaman sadece oyuncu isimleri gözüksün tablist gibi puluginler çalışmıyor bende suanhe anladım. Sen şimdi bu tab plugini sağlayan bir servere girdin ve çıktın ya, tab plugini sağlamayan bir svye yani kendi sunucuna girdiğin vakit o tab gitmez. Kurtulmak için mcyi kapatıp açman lazım
Tabikide.anlatamadım ben yine off :D bana tab plugini önerirmisin taba bastım zaman sadece oyuncu isimleri gözüksün tablist gibi puluginler çalışmıyor bende suan
title manager oneririm tabdan ayri ozellikleride var.[DOUBLEPOST=1507754893,1507754888][/DOUBLEPOST]anlatamadım ben yine off :D bana tab plugini önerirmisin taba bastım zaman sadece oyuncu isimleri gözüksün tablist gibi puluginler çalışmıyor bende suan
title manager oneririm tabdan ayri ozellikleride var.anlatamadım ben yine off :D bana tab plugini önerirmisin taba bastım zaman sadece oyuncu isimleri gözüksün tablist gibi puluginler çalışmıyor bende suan
Cok Teşekkür ederim . yardım etiniz için aradım plugini buldum :D tekrardan çok teşekkürlerTabikide.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kusura bakma mesajini gormedim :)[DOUBLEPOST=1507754957,1507754951][/DOUBLEPOST]Tabikide.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kusura bakma mesajini gormedim :)Tabikide.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.