Sol Reklam

Çözüldü sv den atıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BarisK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 789
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BarisK

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Puanlar
6.300
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bana acil yardım lazım o fotodaki hatayı yazıp atıyor ama atmadan önce sanki lag olmuş gibi oluyor chate birşey yazsan gitmiyor sonra atıyor ne hatasıdır nasıl çözülebilir sv rami 6gb

n

nasıl yani lag da hata veriyormu anlamadım ancak böyle bizi atınca panelde bi hata yazmiyor iyi geceler
Dostum, sunucunun bulunduğu dosyaya girip Logs klasörüne gir, hata veren tarihin ve saatin .txt dosyasını hastebin.com yükleyip buraya at.

:D :D :D kardeş valla bendede oluyo internetim yüzünden günlük sövüyorum kendi serverinse bilemem ama bu hata çoğunlukla ping den oluyo :D :D

-----------------------------------------------

mardantoni

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bana acil yardım lazım o fotodaki hatayı yazıp atıyor ama atmadan önce sanki lag olmuş gibi oluyor chate birşey yazsan gitmiyor sonra atıyor ne hatasıdır nasıl çözülebilir sv rami 6gb
Bu Ram hatasi plugin paketini degismelisin[DOUBLEPOST=1508186920,1508186883][/DOUBLEPOST]

Bu Ram hatasi plugin paketini degismelisin

Sunucun Çöküyorsa Büyük İhtimalle Bir Kod Açığıyla Yapıyorlardır World Edit Açığı Olabilir Mesela, Ama Çökmüyor Atıyorsa Pluginlerden Kaynaklıdır Pluginleri Gözden Geçirmelisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı