Sol Reklam

Survival Plugin Paketi 1.8.8

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mrthn9876

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Puanlar
0
Yer
Ankara, Türkiye
okJkq2.png

Merhaba minecraft survival plugin paketi 1.8.8 yaptık .
Bi değişiklik olsun dedik video ile anlatalım dedik daha iyi olur.

VMjMNr.png

video:

İndirme linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virustotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

7N5vaa.png
jWmnqj.png
lWm1QE.png
r2n901.png
r2n90z.png
qWVBAV.png
6Xdn50.png

Son düzenleme:
Paket hakkında 2-3 Fotoğraf Koymanız Gerekir!

Videonun içinde olabilir evet konuyu kötülemek gibi olmasın örneğin TabList'ini veyada Boardını vb. koysaydın daha fazla ilgi çekerdi.

Son düzenleme:
Güzel Bir Plugin Paketi Başarılar...

Videonun içind eolabilir evet konuyu kötülemek gibi olmasın örneğin TabList'ini veyada Boardını vb. koysaydın daha fazla ilgi çekerdi.
Dostum niye konuyu baltaliyorsun ?
Videoda gosterceklerini gostermis, tablist veya boardi indirerek bakabilirsin.

Kurallarımız doğrutulsunda konunuzu açarsanız sizin için daha iyi olur tek bir video ile paket anlatmak biraz saçma çünkü.
Düzgün bir konu oluşturup güzelde bir yazı ile yaptığın plugin paketini üyelerimize sunabilirdin.
Eğer resim eklemez iseniz kaldırmak zorunda kalacağım, iyi forumlar.
"Plugin paketinizi tanıtırken en az 3 oyun içi görüntü; en az 2 oyun dışı (eklenti, skript listesi vb.) görüntü koyulmalıdır."

Güzel bir paylaşım olmuş. Başarıların devamını dilerim.

Dostum niye konuyu baltaliyorsun ?
Videoda gosterceklerini gostermis, tablist veya boardi indirerek bakabilirsin.

Konuyu baltalamak?

Konuyu baltalamak amaçlı bir şey yaptığımı düşünmüyorum sadece Forum kurallarında paketler hakkında fotoğraf konulması gerektiği yazıyor.Ayrıca videosunda tanıtmış olabilir fakat Forum Kurallarında Virüs Total vb. koymak zorunluğu var. Yazdığın şeyde hiç tartışılcak gibi bir konu değil.Eğer konuyu baltalama amaçlı yazdığımı sanıyorsan kendi kendine benim yorumumu baltalıyosun.Herkesin düşüncesini kısaca yorumlarını okursan sevinirim.

Son düzenleme:
Plugin paketi harika çok teşekkür ederim!Güzel bir plugin paketi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı