Çözüldü Survival mı ? Faction mu ?

• Konuyu başlatan Unknownloce
  • Başlangıç Tarihi
  • 934

Hangisi Olsun ?

• Survival

Oylar: 0 0,0%
  • Faction

Oylar: 2 40,0%
  • OPFaction

Oylar: 3 60,0%

• Oy Verenler
    5
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
U

Unknownloce

Ziyaretçi
logo-yilbasi.png

Selam MC-TR Ailesi Kısa Zamanda Server Açmayı Düşünüyorum.
MAPlar Ve Plugin Paketim Hazır Çok Dehşet Özellikler Var Fakat Hangisi Olsun Karar Veremiyorum.
Sizde İstediğim Oylamaya Katılmanız Kısa Zamanda Yetkili Başvuru Formu Açaçağım.
Sunucu 5GB Olup 100Slot Olacaktır.
SİZCE OPFaction mu ? Faction mu ? Survival mı ?

(İlerde MiniGames'lerde Eklenecektir)

Burak1kral

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
98
Puanlar
0
OpFaction yap para kazan xD

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
799
Puanlar
16.085
Yer
Türkiye
Minecraft
Grossy
Survival fazla tutmuyor, önerim faction

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
799
Puanlar
16.085
Yer
Türkiye
Minecraft
Grossy
Survival fazla tutmuyor, önerim faction

ImButter

» Web site scripter & Mc skripter «
Yasaklandı
Elmaslar
114
Puanlar
0
Yer
bursa
op faction yap edit maden falan ekle reklam yap orda şurda burda falan zaten +20 kazanırsın birde burda reklam versen bildirim reklamı zaten +20 çekecektir ardından mini games eklersin

Burak1kral

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
98
Puanlar
0
Aslında faction sunucularında lapis veya edit falan olmuyor bir adet orman oluyor orada klan oluşturulup kasılıyor. Bizdekinlere bak bide faction bitti hadi lapisde bitti iyice saçmaadılar sonra edit eklediler sonra bide op çıkardılar factoon ttadı,tuzu hiç oynanıcak şekile degil aynı şekilde skyblock içinde geçerli...

U

Unknownloce

Ziyaretçi
Aslında faction sunucularında lapis veya edit falan olmuyor bir adet orman oluyor orada klan oluşturulup kasılıyor. Bizdekinlere bak bide faction bitti hadi lapisde bitti iyice saçmaadılar sonra edit eklediler sonra bide op çıkardılar factoon ttadı,tuzu hiç oynanıcak şekile degil aynı şekilde skyblock içinde geçerli...
Aynen Katılıyorum Çok Fazla Değişik Ve Saçma Şeyler Eklendi.

S

sooply

Ziyaretçi
Skyblock tutmaz bence faction.

WaterSoon

Sınavda tüm kitaptan sorumlusunuz.
Elmaslar
146
Puanlar
6.570
Yer
Trabzon
OP-Factons bence daha iyi.

S

sooply

Ziyaretçi

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun
OpFactions mu? hocam Op oyunların olduğu sunucu açacaksanız çok sıkıcı olur neden diye sorarsanız cevabım şu op sunucularda yani daha kolay kasılıyorsunuz örnek veriyorum 10 dakikada 4 stack dia block veriyor çok zengin oldunuz farzı misal yani bir emeğiniz yok ve sıkıcı oluyor bence en iyisi benim şuan hazırladığım gibi Faction yap :D

U

Unknownloce

Ziyaretçi
OpFactions mu? hocam Op oyunların olduğu sunucu açacaksanız çok sıkıcı olur neden diye sorarsanız cevabım şu op sunucularda yani daha kolay kasılıyorsunuz örnek veriyorum 10 dakikada 4 stack dia block veriyor çok zengin oldunuz farzı misal yani bir emeğiniz yok ve sıkıcı oluyor bence en iyisi benim şuan hazırladığım gibi Faction yap :D
Benim İçinde OP Nedenmi ? Artık İnsanlar Sıkıldı Kolaya Kaçmak İstiyor Hem Daha Fazla Tutar Yani Kısaca Benim Düşüncem Bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı