Sol Reklam

Çözüldü Sürüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DwordGG
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.702
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DwordGG

O Bir İnsan
Emektar
Elmaslar
874
Puanlar
16.335
Yer
l
Minecraft
DwordGG

Discord:

DwordGG#2855

Merhaba Arkadaşlar

Bir plugin paketi var diyelim 1.7.x ben bunu 1.7.x den 1.8.x e nasıl yapabilirim

Plugin.jar larını degiştirerek eskilerini sil spigot.mc den 1.8 lerini indir. veya forumda bir çok plugin paketleri var birini al editle.

jar ları sileyim 1.8 leri mi indireyim eminmisiniz olurmu[DOUBLEPOST=1508956851,1508956810][/DOUBLEPOST]jar ları sileyim 1.8 leri mi indireyim eminmisiniz olurmu

jar ları sileyim 1.8 leri mi indireyim eminmisiniz olurmu[DOUBLEPOST=1508956851,1508956810][/DOUBLEPOST]jar ları sileyim 1.8 leri mi indireyim eminmisiniz olurmu
Sürüm jarlar dan kaynaklı ancak forumdan paket almanı tavsiye ederim bir çok paket mevcut.

Tamam denerim Sağolun Teşekürler REP vermemi istermisiniz

Elimde var Sadece sürüm yükseltmek istiyorum

Merak ediyorsanız BetaCraft

Bakın size şu paketi öneriyorum betacraft günümüzce eskidi TIKLA VE GIT

ViaVersion eklentisini kullanın
ViaVersion 1.8.x ve Üstünü Destekler. 1.7.x 'Ten Diğer Sürümlere Geçişi Sağlayamaz. O Yüzden Bunu Yapmasının Tek Yolu @xJustR3kt Arkadaşımızın da Dediği Gibi Eklenti ve Spigot/Bukkit Sürümlerini Güncellemektir.
Bakın size şu paketi öneriyorum betacraft günümüzce eskidi TIKLA VE GIT
Güveniniz ve Önerinizden Ötürü de Teşekkür Etmek İstiyorum....

ViaVersion 1.8.x ve Üstünü Destekler. 1.7.x 'Ten Diğer Sürümlere Geçişi Sağlayamaz. O Yüzden Bunu Yapmasının Tek Yolu @xJustR3kt Arkadaşımızın da Dediği Gibi Eklenti ve Spigot/Bukkit Sürümlerini Güncellemektir.

Güveniniz ve Önerinizden Ötürü de Teşekkür Etmek İstiyorum....
Biz hep doğruyu söyleriz. paketiniz çok başarılı viaversion olsa dahi betacraft paketi eskidi artık çaga ayak uydurmak gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı