DwordGG#2855
Sürüm jarlar dan kaynaklı ancak forumdan paket almanı tavsiye ederim bir çok paket mevcut.jar ları sileyim 1.8 leri mi indireyim eminmisiniz olurmu[DOUBLEPOST=1508956851,1508956810][/DOUBLEPOST]jar ları sileyim 1.8 leri mi indireyim eminmisiniz olurmu
Ben karışmamaktayım ancak hangi türk sunucu paketi arıyorsunuz?Tamam denerim Sağolun Teşekürler REP vermemi istermisiniz
Güvenilirdir.Güzelmi denediniz mi
Bence gerek yok betacraft diyor zaten bağzı eklentileri bozuk. yenisini kullanır daha hoşViaVersion eklentisini kullanın
ViaVersion 1.8.x ve Üstünü Destekler. 1.7.x 'Ten Diğer Sürümlere Geçişi Sağlayamaz. O Yüzden Bunu Yapmasının Tek Yolu @xJustR3kt Arkadaşımızın da Dediği Gibi Eklenti ve Spigot/Bukkit Sürümlerini Güncellemektir.ViaVersion eklentisini kullanın
Güveniniz ve Önerinizden Ötürü de Teşekkür Etmek İstiyorum....Bakın size şu paketi öneriyorum betacraft günümüzce eskidi TIKLA VE GIT
Biz hep doğruyu söyleriz. paketiniz çok başarılı viaversion olsa dahi betacraft paketi eskidi artık çaga ayak uydurmak gerek.ViaVersion 1.8.x ve Üstünü Destekler. 1.7.x 'Ten Diğer Sürümlere Geçişi Sağlayamaz. O Yüzden Bunu Yapmasının Tek Yolu @xJustR3kt Arkadaşımızın da Dediği Gibi Eklenti ve Spigot/Bukkit Sürümlerini Güncellemektir.
Güveniniz ve Önerinizden Ötürü de Teşekkür Etmek İstiyorum....